A Szép Nők ellen indult Mozgalom!

Posted in Egyéb

Mozgalom indult a szép nők ellen

Két, optikailag halmozottan hátrányos helyzetű fiatalember mozgalmat indított a szép nők ellen, mivel szerintük túl sok olyan előjogot élveztek eddig, mely nem járt szerényebb megjelenésű társaiknak.

Elképzelésük szerint a jövőben minden e kategóriába eső hölgynek “Jó nő vagyok, ne kímélj!”- feliratú pólót kell majd viselnie annak érdekében, hogy az egyébként ez irányban csökkent, vagy lankadt érdeklődéssel viseltetők se téveszthessék őket szem elől. Az így megjelölteket tilos lenne az ajtón előre engedni, a zebrán átereszteni, kedvesen megszólítani, bármilyen okból segíteni, randira, vagy italra hívni, esetleg bámulni. (Fujj – a szerk.)

plázacica


– Az első teszt kiváló eredménnyel járt, mely következtében a plázacicák is megtudhatták milyen egy átlagos, illetve vizuálisan barokk (cifrán csúf) nőtársuk élete. A további alkalmazhatóság érdekében már nyújtottunk is be törvénytervezetet, melyet a kormány is pozitívan fogadott. Ezidáig egyedül Selmeczi Gabriella képviselő asszony tiltakozott csak, azonban felvilágosítottuk arról, hogy ha 20 évvel fiatalabb is lenne, a kezdeményezés hatálya alá akkor sem tartozott volna, melyet követően megnyugodott. – nyilatkozta Nócsensz Norbert ötletgazda.
A mozgalmat egyébként több híresség is támogatja, akik ellopott ifjú koruk újravirágzását várnák egy ezáltal új alapra épített, megkülönböztetés-mentes társadalomtól. A csoport tagjai között üdvözölheti többek közt Heller Ágnes antiesztétát, Geronazzo “mi a frász ez” Máriát, valamint Kiszely Tündét, mert valaki vastagon szereti…

A nem várt kitörő siker egyben talán arra is rávilágít, hogy a hírekkel ellentétben Magyarországon nem a faji diszkrimináció a legáltalánosabb megkülönböztetés…

Lászlóvári Thoma Csongor
hírkommandós

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: