Egy NŐ nyílt levele a 32 éves vezető beosztású férfinek, aki leírta, hogy miért nincs barátnője!

Posted in Elképesztő, Tabutéma

Nem kellett sokan várni, nők százai írtak nekünk e-mailt a férfi sorait olvasván. Egyesek az illető elérhetősége miatt, mások pedig felháborodásukat fejezték ki. Az alábbiakban egy NŐ nyílt levelét olvashatjátok, kíváncsiak vagyunk, mit gondoltok az ő sorairól a témával kapcsolatban, egy dolog biztos, nem kertelt egy kicsit sem!

egy-no-valasza-a-32-eves-ferfinek

“Ma vagy 5 helyen láttam megosztva eme szegény, jóravaló férfi írását…nem hagyhattam ki, hogy ne reagáljak rá….

Kedves 32 éves, álomfizetéses Férfi!

Te…aki keresi az igazit….

Úgy tömören válaszolna egy nem vezető, nem álomfizetéses, szingli anyuka, a sopánkodó leveledre.

„1. Sok nő időt, energiát pazarol valami divatállatra. Értem én, hogy divatos, meg szeretem is az állatokat, de amikor valaki az egész életét egy állat köré építi fel, azt nem tudom elfogadni. Érzelmi pótlék szerintem.” 1.Kissé furcsán hat rám, hogy a miért nincs barátnőd pontokban lévő összefoglalását, a „divatállattal” kezded. Nem is igazán tudom hova tenni, annyira azért nem gyakori ez a jelenség, hogy ilyen kiemelten, első helyen kellene kezelni. De nyilván mindenkinek van egy fontossági sorrendje – ezek alapján neked is – és amúgy is minél több pontban meg kell erősíteni a TE tökéletességed. ( mert a hibáidról egy szót sem olvashatunk ugyebár, így egy igen őszinte összegzés lett ez… )

„2. Hihetetlenül elterjedt az ezotéria. Vagy én vagyok túlságosan racionális, vagy sokan egyszerűen megbolondultak. Fény fiai, horoszkóp, jóslás, látnokok, ufók, atlantisz, mindenfajta vallások, és megannyi divatos baromság. Coelho, Popper, Müller, stb. A lélekről beszélnek, de erkölcsi fenntartás nélkül vesznek torokra első éjszaka. Mindemellett nincs egy önálló gondolatuk, ami figyelmet érdemel” 2.Nem mindegy neked ki miben hisz? Ha nem hiszel ok, más hisz, ennyi. Ha az álomnődnek ez lesz a legnagyobb hibája a két kis kacsód összefonhatod, és ha vezető vagy – vezető típus –, akkor úgy sem tudja rád erőszakolni az akaratát. Plusz a bevezetődben azt írtad sokat olvasol, műveled magad, az alap műveltséghez azonban az is hozzá tartozik, hogy különbséget tudj tenni bizonyos dolgok között. A lélek és a szx szeretete hogyan függ össze az erkölccsel? Mert ezek alapján Te egy erkölcstelen, racionális pacák vagy, aki hagyja magát lecuppantani első este. Ergó: semmivel sem vagy különb mit az aki megteszi, de valószínűleg ő nem is ítélkezik feletted. Vagy mi nők nem szerethetjük az egy éjszakás „kapcsolatokat” mert egyből erkölcstelen némberek leszünk, akiknek nem lehet a világ dolgairól különös meggyőződésünk ahogy neked? Persze…Te csak egy szegény szerencsétlen pasas vagy, aki az igazit keresi, és bízik benne, hogy az egy éjszakás numerája lesz a felesége…csakis ezért megy bele egy éjszakás kufircokba….de aranyos vagy egyelek meg….én meg hülye….

„3. Nagyobb hangsúly került a külsőségekre, mint a személyiségre. Giccses tetoválások, tetovált szemöldök, túl sok festék, ruhák, cipők, ékszerek, műköröm, műcici, műszáj, műhaj, műszempilla, szolárium. Az ezekhez kapcsolódó vásárlási- és divatmánia. Határtalan anyagiasság. Néha szinte érezni, ahogy végignéznek és összeszámolják fejben a cipőm, öltönyöm, órám, stb. árát. Szörnyű… „ 3. A rossz hír az, hogy az általad keresett, és hiányolt „értelmes” nőket, kifejezetten taszítják azok a pasik, akik kocsik, és egyéb luxus dolgok mellett pózolnak, szelfiznek, az meg, hogy Te milyen márkás cuccokat viselsz amiknek az árát nagy tételekben lehet számolni, egy nem különös és nem ördögtől való jelenséget hoz elő, hogy olyan nőket is fogsz találni, akik erre izgulnak. Próbáld ki a noname, vagy középkategóriás dolgokat, hagyd el a rongyrázást, aztán talán ha nem hivalkodsz a cuccaiddal, szintén nem külsőségekkel hivalkodó nők is érdeklődnek majd utánad.

4. , 5. , pontodat nem is fejtegetném, lásd a már kifejtetteknél. Ha olyan magas az „alap műveltséged” mint állítod, remélhetőleg nem lesz nehéz összeraknod a képletet…vagy de…Puszcsi

„6. Internet…na, az egy igazi pöcegödör. Lássuk csak, körülbelül 60%-ban olyan nők regisztrálnak, akiknek az életben is alig van esélyük párt találni. 20%-ban masszőrlányok vagy prostik, 10%-ban totális agyhalottak, beképzeltek és önimádók. 10%-ban lehetnek azok a lányok, akikkel érdemes foglalkozni, de mivel az összes regisztrált férfi a kegyeiket keresi, ezért alig van esély a kommunikációra. Többnyire áldozatul esnek valami jóképű lyukvadásznak, és a rossz tapasztalatok miatt törlik magukat. „ 6. Igen…abban egyetértünk, hogy egy pöcegödör. De abban is értsünk egyet, hogy statisztikailag sokkal több férfi van felregisztrálva mint nő. Kezdjek el számolgatni ( 10 ből min 3 férfi nős, 2 kapcsolatban van és csak dugni akar, stbstbstb….) és okokat fejtegetni ahogy Te – statisztikailag a ti károtokra –, merthogy ezek szerint az erősebb nem harmatgyenge az élő ismerkedésben. Ne hidd, hogy mi olyan szívesen csetelgetünk, de mivel – csak, hogy kövessem a számolós vonalad – élőben 10 ből, jó ha 1…max 2…férfi mer odajönni kezdeményezni, sok választást nem hagytok ti nagyon bátrak… – én meg ugye nem mehetek, mert akkor egy erkölcstelen k. va leszek aki a pénzedre hajt, és amúgy is halmozottan hátrányos helyzetű nő vagyok, mivel egyedülálló anya vagyok, biztos apát akarok fogni a kölyöknek stbstb….-

„7. Bárokban és szórakozóhelyen annak az esélye, hogy olyan lányt talál az ember, akivel lehet tervezni hosszútávon, szinte nulla. Többnyire mindenki az egy éjszakás kalandot keresi. Arról pedig már nem is nagyon akarok írni, mennyire krvaként öltöznek, viselkednek és mennyit isznak. „ 7. Az első mondatod, a másik nemnél ugyan úgy igaz. A második szintén, de engem speciel ez nem izgat, hiszen józan paraszti ésszel tisztában vagyok vele, hogy nagy valószínűséggel nem ilyen helyen fogom megtalálni életem szerelmét. Ellenben téged ez a szex téma miért frusztrál ennyire? Tán csak nincs valami problémád? … Én a magam helyében félnék veled ismerkedni… aggasztana, hogy valami aszxuális hajlamod van, aztán ha úgy hozná szxista kedvem, hogy egy elcseszett, fárasztó nap után k.vás cuccban várlak otthon és azt szeretném, hogy egy üveg bor kíséretében vágj fel a konyhaasztalra…Te durciból egy könyvet nyomnál a kezembe, én meg pisloghatnék.

Összegezve a Te nagy bajod az elfogadás teljes hiánya, nem tudom találnál e olyan nőstényt magadnak, akivel úgy nagyrészt minden klappol. Mondanám, hogy ezek alapján menj valami vallási körbe ismerkedni, de mivel azt is kizártad – ahogy minden mást is – egész egyszerűen fogadd el azt, hogy Te egyedüllétre vagy teremtve, és inkább tarts Te is egy divatállatot. ( apropó….az alkalmazottaid véleményét azért igen szívesen meghallgatnám rólad….)

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: