9 hasznos tanács férfiaknak, nőktől!

Posted in Érdekes, Tabutéma

Amellett, hogy a boldogságot próbálom hirdetni, 30-as szingli nőként keresem a párom. A mai világban hol máshol, ha nem az interneten. Hiszen ma már nem jön oda senki komoly szándékkal az utcán, a kávézóban vagy épp a diszkóban. Már nem abban a bátor és tisztességes világban élünk, mint régen. Több kollégám folyton mondja, menjek el futni, majd odajönnek a pasik, mert hát szerintük jó nő vagyok. Szerintem sem vagyok csúnya, még csak buta sem. De semmi. Kutyasétáltatás? Semmi. Kedvenc kávézómban minden vasárnap egyedül iszom meg a kávém, semmi. Több velem egykorú, egyébként nagyon dekoratív hölggyel beszéltem már és ugyanez a problémájuk. Megegyeztünk abban, hogy sajnos, töketlen világban élünk.

Hová lettek a tisztességes, udvarias, önbizalommal teli férfiak, akiknek egyetlen céljuk a kiszemelt vad elejtése volt?

Megjelennek azonban a gaz ál-macsók, amikor, játszunk. De ki kíváncsi egy műnőre. Kipróbáltam: Eljátszottam a buta libát: Imádtak. A pénzéhes buta libát: vitték a kis fenekem mindenhová. A nyafogót: kinyalták a kis fenekem. Voltam fiatalka, az idős pénzes mellet: imádva voltam és a tenyerén hordozott. Sorolhatnám. De vajon tényleg ez kell nektek? Erre van szükségetek? Ez csak játék, kihasználás, ingyen pia és ingyen közösülés Erre vagytok jók, ha ezt választjátok. Ráadásul tudatában is vagytok. Tudjátok, ha egy nő csak a pénzért van veletek, vagy mutogatni akar a barátnőinek. (Igen, általánosítás nélkül a nők között is akad, aki ezekre hajt.) Az, aki komoly kapcsolatra vágyik, először is nőjön fel és tanulja meg értékelni a másikat! Gyorsul a világ, mi pedig lassulunk? Egyre később ébredünk rá, hogy kellene egy gyerek, egy család, egy normális nő vagy valami?! De 40 évesen már hiába minden gondolkodás ezen. Egyre csak csökken az esély a kor előrehaladtával.

kép2

Én két férfitípust különböztettem meg:

1. Aki fél vagy kényelemből nem teszi meg az első lépést.

2. Aki csak le akar fektetni.

Mielőtt a férfiak szemei vérben kezdenének forogni, megjegyezném, hogy tisztelet a kivételnek, bár én még csak nagyon kevéssel találkoztam…

Társkereső oldalak

Ez a bejegyzést azt hivatott üzenni, teljes őszinteséggel, amit én az évek, igen…évek során tapasztalok a társkeresőkön. De most nem szeretném én is azt leírni, amit már sokan mások, hogy jajj mennyi csalódás ért már ott. Nem! Én most üzenni szeretnék az ellenkező nemnek. Előre is elnézést kérek a stílusért, de azt hiszem végre valakinek ki kell mondani úgy, ahogy van! Természetes, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Legyen ez inkább jó tanács.

Kedves Férfiak!

Ha már nincs annyi vér a pucátokban, hogy megszólítsatok minket a való világban, akkor legalább a következőkhöz vegyétek a bátorságot az internetes társkereső oldalakon:

– Tegyél fel fényképeket magadról! A “Csak a belső számít” csak egy mese! Nem kérünk napszemüveget, nyitott csomagot (félmeztelen képek) és halakat! Mi, Rád vagyunk kíváncsiak.

– Ha egy nő azt írja: komoly kapcsolatot szeretne, biztos lehetsz benne, hogy azt is akar! Mivel olyan világban élünk, ahol a nőktől várják az első lépést, így hidd el, egy nő sokkal könnyebben talál magának ágypartnert, nem biztos hogy szüksége van ehhez társkeresőre.

– A bemutatkozás az nem a “mikor iszunk meg egy bambit”, hanem egy személyes, pár mondatos szöveg. Ami nekünk fontos benne: kor, családi állapot, gyerek, dohányzási szokások, érdeklődési kör, munka és főleg: a lakhely!

– Írj helyesen. Alapvető illemtan. A mondat nagybetűvel kezdődik, a szavaknál ékezetet is lehet használni, van megszólítás és mondatvégi írásjelek.

– Ha napi 30 levelet kapok, biztos lehetsz benne, hogy ha nem jössz be, nem fogok válaszolni, hiszen emberi képtelenség ennyi levelet megválaszolni. Én megpróbáltam, de… Szóval, ha elolvasta a leveled és nem kapsz választ, azt értsd úgy, hogy valamiért nem voltál szimpatikus, vagy nem feleltél meg a követelményeinek. Ha kíváncsi vagy az okra, akkor kérdezz rá udvariasan, tanulhatsz belőle.

– Őszinteség! Van, aki még beveszi a rizsát, de általában hamar átlátunk rajta. Ha le akarsz nyűgözni egy nőt, légy vele őszinte.

– Legyen önkritikád! Quasimodo hiába fog bejelölni, amíg én egy jobb nőnek tartom magam, addig nem fogok szóba állni se vele. Mindenki keressen a saját kategóriájában. A szépség és a szörnyeteg is egy mese…

– Legyen egyéniséged. Légy udvarias, vicces, okos vagy bármi, csak ne unalmas vagy bunkó!

– Keress a saját korosztályodban. Anyakomplexus és a fiatalabb bigével villogók kíméljenek már komoly szándékkal kereső hölgyeket.

Ezek alapok. A többit magadból tedd hozzá és nyert ügyed van. Remélem segítettem a netes ismerkedésben, de a legjobb az lenne, ha lenne bátorságotok személyesen ismerkedni. Ehhez pedig egy titok: nincs az a kitartó férfi, aki ne érdemelne meg legalább egy esélyt!
Soha ne feledjétek egy nő számára (ha sárkány helyett, angyalt szeretnél):

kép1

Ezekkel a rövid mondatokkal zárom levelem. Minden jót!

Hölgyek! Osszátok, ha egyetértetek!

Forrás

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: