A Növény jó hatása a Szervre, amire Hasonlít

Posted in Életmód, Érdekes

Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem . És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését

Sárgarépa-Szem

Sárgarépa és a Szem

A szívnek is négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és
szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését)

Paradicsom-szív

A paradicsomnak négy kamrája van és piros.

 

A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.
Vörös szőlő magja: Rezveratrol tartalmának is köszönhetően
gyógyhatásai: Szív és érrendszer, trombózis, visszér, allergia, látásjavító, stb.

szőlő3

Szőlő mint Szív

 

A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg.

Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést. Egy tanulmány azt mutatja, hogy a dió drámai hatással van az agy információfeldolgozó és következtetés levonó képességére 

Dió-Agy

Dió teljesen olyan, mint az Agy

 

 

Az A-vitamin fontos szerepet kap a tüdőrák elleni védelemben. A friss zellerben található K-vitamin a csontokra van rendkívül jó hatással

A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik a csontokat.A csontok 23 % szódát tartalmaznak. Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak.
Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat

Igen jó A-vitamin forrás, ami természetes antioxidáns. Kiváló hatása van a bőrre, de a jó látáshoz is szükséges.

Zeller csont

Zeller, Kínai kel, Rebarbara

 

 

Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk.

A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141 -et tanulmányozott.

Avokádó

Avocado

 

A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

Füge
Füge

 

Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.
A csicsóka hasnyálmirigyre gyógyítólag hat, és nagyon erős méregtelenítő. Nyersen kell fogyasztani, (mint a retket) ősszel és tavasszal hámozás nélkül, csupán víz alatt tisztára kefélve.

 

édesburgonya

Édesburgonya (csicsóka)

A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását. Az emlők nyirokrendszerére jótékony hatást fejtenek ki.

 

Citrus féle

Narancs

 

A hagyma olyan, mint az emberi sejt egy könnycsepp. A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladék anyagokat a sejtekből
Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet!

Fokhagyma2

Hagyma, fokhagyma

 

A gyömbérnek igen sokféle gyógyhatása ismert, de az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony tulajdonságai kiemelkedőek. Aki gyomorproblémákkal, savtúltengéssel küzd, minden nap fogyasszon belőle, hatása szinte azonnal érezhető. Kismamáknak is ajánlott émelygés ellen a terhesség első hónapjaiban, de operáció utáni rosszullét és émelygés, tengeribetegség, hányinger, hasfájás, hasmenés, bélgyulladás, bélproblémák esetén is jól alkalmazható.

Gyömbér

Gyömbér erősen hasonlít a gyomorhoz

+1 ráadás :

Egy fél gomba meg pont olyan mint az emberi fül 🙂

gomba fül

 

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: