A viták tartósítják a kapcsolatokat?

Posted in Életmód, Érdekes

Kutatásra okot adó hírt közölt nemrégiben a Daily Mail, akik egy olyan brit párról tudósítottak, akik már 75. házassági évfordulójukat ünneplik. Hogy mi a titkuk? Saját bevallásuk szerint az, hogy sokat veszekednek!

A 99 éves Sally és a 98 éves Joseph története nem csak Nagy-Britanniában, hanem világszerte is egyedülálló, hiszen nem sokan élnek addig, hogy megünnepelhessék 75. házassági évfordulójukat. (Érdekesség, hogy Magyarországon például még soha nem volt példa ilyenre!)

A pár már 81 éve él boldog kapcsolatban, 1939-ben házasodtak össze, és bár a második világháború elszakította őket egymástól egy kis időre, ők végig kitartottak egymás mellett. Sally beszámolója szerint hosszú kapcsolatuk titka, hogy nagyon sokat vitatkoznak mind a mai napig, de utána természetesen mindig kibékülnek.

Sally természetesen útravalót is adott a mai pároknak, akik szerinte nagyon hamar házasodnak, és az első kisebb nézeteltéréseket követően azonnal elválnak. Ha valakivel hosszan jársz együtt jegyben, akkor annyi előnnyel indul a házasság, hogy legalább azt megtudhatjuk, kihez is megyünk hozzá. 75 évnyi együttélés után talán érdemes megfogadni ezt a tanácsot!

forrás: noihirek.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: