Anyajegyek titkai! Vonzó vagy taszító?

Posted in Elképesztő, Érdekes

A férfiak többsége odáig van azokért az anyajegyekért, szépségpöttyökért, amelyek különlegessé, egyedivé teszik a női arcokat. Az egyik legismertebb szépségpötty, amely hajdanán megdobogtatta a férfiak szívét, Marilyn Monroe szája fölött volt látható. De példának okáért ott van Cindy Crawford, szupermodell is, aki híres anyajegyét szinte már névjegyként viseli a fotósorozatokon.

csaj

Középiskolás koromban egy-egy csajos kiruccanás előtt szorgalmasan rajzolgattuk egymásnak fekete szemceruzával a szépségpöttyöket, amelyek aztán elkenődtek, vagy simán letörlődtek, ha megfeledkeztünk róluk.
Így van ez manapság is! Akinek van, az szabadulni szeretne tőle, akinek meg nincs, az tetováltat egyet az arcára, vagy pedig Monroe – féle szépségpötty piercing –et visel.

Te büszkén viseled az anyajegyed? Vagy rendkívül zavar még a puszta látványa is, amikor a tükörbe nézel? Persze van megoldás az elhalványítására, az alapozókkal való elfedésére, illetve a végleges éltüntetésére is, ha nem tudsz megbarátkozni vele, de előtte mindenképpen teszteld a férfireakciókat!
Ha pozitív visszajelzéseket kapsz, és szerintük a vonzó  megjelenésed egyik záloga, akkor érdemes a pici „bőrékszert” ékszerként viselned!

Mitől lehet vonzó egy anyajegy? Attól, hogy megtöri az arc szimmetrikusságát, vonzza a tekintetet, és utánozhatatlan egyediséget kölcsönöz. Egyedi, érzéki, és erotikus. Ezekkel a szavakkal szokták jellemezni a huncutul „mosolygó” női anyajegyeket a férfiak.

Azt tudtad-e, hogy az anyajegyek titkokat is őriznek?
Ahogy a tenyered vonalai beszélnek a legféltettebb titkaidról, úgy a „bőrjelek” elhelyezkedése, mérete is árulkodik a hozzáértő szemeknek.

Hamarosan mutatok neked egy érdekes „anyajegy-térképet” és az ott látható számokhoz olyan információkat csatolok, amelyekkel nem árt tisztában lenni!

A természeti népek úgy tartották, hogy az anyajegyek égi jelek, megmutatják, kiből lehet táltos, de az elhelyezkedésükből arra is következtetni tudtak, hogy kire lehet számítani, ki az, aki a többiek fölé emelkedhet, illetve kitől kell tartani, mert csalárd, megbízhatatlan.

Az inkvizíció idején jellegzetes anyajegyek „árulták el” a boszorkányokat is, amelyeknek természetesen semmilyen valóságalapjuk nem volt, de egy-egy furcsa alakú, vagy nagyságú „bőrjel” simán a máglyára juttathatta a viselőjét.

Az anyajegy-jóslás, a moleoszkópia ősidők óta ismeretes, ám a középkortól a horoszkóppal együtt vizsgálva szélesedett ki. Mivel a zodiákus egy-egy csillagjegye egy-egy testrészt ural, az adott testrészen talált anyajegynek különös jelentőséget tulajdonítottak.

A kínai bölcsességek alapkönyve, a Tung Shu hosszan foglalkozik az anyajegyek titokzatos jelentésével is.
Maga az almanach Kr. e. 2500 körül keletkezhetett; tulajdonképpen naptár, amelynek segítségével a hívők ki tudják választani a legmegfelelőbb napot a házasságra, üzletkötésre, utazásra, de még hajvágásra is.
Az almanach az asztrológiától kezdve a népi megfigyeléseken és hiedelmeken át az orvoslásig hihetetlen tudásanyagot foglal magában: így az anyajegyeknek szentelt fejezete is igen érdekes megállapításokat tartalmaz.

A bejegyzés alatti képen találod az „anyajegytérképet”. Így használd!

Keresd meg az arcodon található legdominánsabb anyajegyet, majd válaszd ki azt a számot, amely e jegyhez a legközelebb van. Csak azok az anyajegyek számítanak, amelyek valóban jól láthatóak és egyediek. Minél sötétebb, erősebb, karakteresebb a bőrjel, annál erőteljesebben érvényesülhet a hatása.

1. A nevezetes „harmadik szem” pontja, Siva szeme. Akinek ezen a ponton van a domináns anyajegye, az végtelenül nagy intuícióval, és a misztika felé hajló tudásszomjjal rendelkezik. Személyiségének vonzó, csillogó karizmáját pedig nem lehet nem észrevenni, akár már a legelső alkalommal is.

2. Anyajegy a jobb szem melletti halántékon: Lobbanékony, könnyen indulatba hozható emberre utal, aki bizonyos helyzetekben féltékenységre is hajlamos.

3. Ha az anyajegy a szemöldök íve alatt, a szem fölött helyezkedik el, akkor viselője poétikus természetű, intellektuális szakmák felé hajló személyiség. Szemöldök alatti anyajegye azt is mutatja, hogy anyagi téren igencsak szerencsés lehet, de a jólétért kétségkívül keményen meg kell majd dolgoznia.

4. Jobb szem alatti anyajegy mély érzelmekről, rendkívüli érzékenységről tanúskodik. Viselője hűséges típus.

5. Csalfa, bonyolult kapcsolatokat, heves szerelmi románcokat jósol a viselőjének.

6. Anyajegy az orrnyergen: Utazási szenvedély, fantázia és alkotókészség. E bőrjel tulajdonosa nehezen tud egy helyben megülni, legszívesebben nyakába venné az egész világot. Imádja az új tájakat, szeret új embereket megismerni, és nem riad vissza rövidebb flörtöktől sem. Szenvedélye miatt hajlamos túlköltekezésre.

7. Az anyajegy tulajdonosát egocentrikus (én-központú) viselkedés jellemzi, aki a kapcsolataiban alap nélküli féltékenységre is hajlamos. Tudatos odafigyeléssel azonban képessé válhat arra, hogy ne csak a saját szemszögéből ítéljen meg dolgokat.

8. Határtalan érzékenységre, gazdag, sokoldalú személyiségre utal ez az anyajegy.

9. E bőrjel viselője hajlamos az ok nélküli önmarcangolásra. Szerelmi életét pedig gyakori veszekedések tarkítják.

10. Kitűnő memória, diplomatikusság jellemzi azokat, akiknek domináns anyajegyük a bal szemöldökük alatt látható. Céltudatos, anyagias világnézetükhöz gyakran erős földhöz kötöttség párosul.

11. Nemi túlfűtöttségre utal ennek az anyajegynek az elhelyezkedése. Tulajdonosa bonyolult szerelmi viszonyokhoz és minden tiltott dologhoz hajlandóságot érez. Annak, aki nyugodtabb életre vágyik, azt szokták javasolni, hogy vegye fontolóra az anyajegytől való megszabadulás lehetőségét is! Állítólag, akik ezt megtették, a későbbiekben rengeteg problémától kímélték meg magukat.

12. Túlbonyolított szentimentális kapcsolatok tarkítják az életét annak, akinek a ezen az arcterületen helyezkedik el az anyajegye, mert maradéktalanul átadja magát a szenvedélynek.

13. Igazi társasági lény: kitűnő társalgó, imádja az összejöveteleket, ahol nagy népszerűségnek örvend.
Mivel túlságosan nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy mások mit gondolnak, mit mondanak róla, elkerülhetetlen, hogy néha csalódjon közeli ismerőseiben. Társkapcsolatában gyakoriak lehetnek a veszekedések és gyors kibékülések. A testi szerelem van túlsúlyban a plátóival szemben.

14. Abszolút nem hétköznapi sorsot jósol ez az anyajegy! Világegyetem méretű szerelem érzésével, misztikus beállítottsággal, és még sok mindennel megajándékozhatja a sors azokat, akiknek a domináns bőrjelük az orrnyílásuk bejárata alatt található.

15. Jellemző rá a szabadság és a függetlenség iránti vágy, ezért viselkedésére kifelé irányultság jellemző.
Szereti az utazásokat, imádja az új dolgokat: az ismeretlen tájakat, és könnyen köt ismeretségeket. Izgalmak, kalandok tartják magas hőfokon életkedvét.

16.Elismertség, köztiszteletet, hírnév társulhat ehhez az anyajegyhez. Azonkívül az élet élvezetének valódi képességéről is tanúskodik. Viselői a karriert ügyesen össze tudják egyeztetni az anyasággal.

17. Igazi csábítónak tűnik a férfiak szemében az, akinek ezen a területen van az anyajegye. Magatartása sokkolhatja a vaskalapos átlag állampolgárokat, és botrányos események kísérhetik az életútját.
Szereti a változatosságot, azonban a házassághoz komolyan viszonyul.

18. Eredeti személyiség, érzékeny, kreatív, de ugyanakkor erős erotikus kisugárzással rendelkezik. Mindig a saját útját járja. Az érzékenysége győzelmet arat minden egyéb tulajdonság felett.

19. Jó kilátásokkal indul neki az életnek, de mindvégig elővigyázatosnak kell lennie. Viselőit gyakran jellemzi az egyetlen és hatalmas szerelem iránti szenvedélyes vágy. A féltékenység, a birtoklási vágy sem áll távol attól, aki ezen a helyen viseli az anyajegyét.

20. Bonyolult, kissé nehéz jellemet társítanak ehhez az anyajegyhez. Viselője depresszióra is hajlamos, ezért fontos számára, hogy kiegyensúlyozott élettér vegye körül.

21. Mind az intellektuális, mind a szerelmi szférában érződik a változatosságra való hajlama. Életét túlbonyolított kapcsolatok nehezítik.

22. Anyajegy a száj (az ajkak) szegleténél, sarkánál: Erotika, szexualitás, mértéktelenség és hűtlenség, ezek a kulcsszavak társulnak hozzá. Számukra evés és a nemi együttlét – két gyönyörűséges örömforrás! Ám mindkettővel vigyázniuk kell, mert az egyik elhízáshoz, a másik lelki kiégéshez vezethet. Ami a szerelmet illeti: imádja a románcokat – néha párhuzamosan, több partnerrel is. Tartós, érzelmi kapcsolatban a hűtlenség már kevésbé jellemzi őket.

23. Éles eszűek, rendezett életre törekvőek azok, akik ezen a területen viselik anyajegyüket. Lelki és anyagi fejlődést, gyarapodást egyaránt fontosnak tartják.

24. Gyenge pszichikumot, védtelenséget, érzékenységet társítanak ehhez az anyajegyhez. Mivel viselőik hajlamosak allergiára, fokozott figyelmet kell fordítaniuk a megelőzésre.

25. Aki állcsúcsán viseli a domináns anyajegyét, az kiegyensúlyozott életre vágyik. Kapcsolataiban kedvesség jellemzi, és nagyfokú empátia. Tiszteli a hagyományokat és családcentrikus beállítottságú. Az élet szinte valamennyi területén konzervatív nézeteket vall.

Egyáltalán nem ritkaság, hogy néhány anyajegy felismerhető alakzatot formál.
Meghökkentő módon a legszerencsétlenebbnek a keresztformát kirajzoló anyajegyeket tartották hajdanán. Feljegyezték, hogy Augustus, római császár testén sok anyajegy volt, amelyeknek egyik csoportosulása a Medve csillagképre emlékeztetett.

Manapság az anyajegyek népszerűsége zuhanó tendenciát mutat.
Sokan igyekeznek megszabadulni a „boszorkánybélyegektől”, mert félnek azoktól fenyegető betegségektől, amelyekről a féltő egészségügy lépten-nyomon hírt ad.

Én hiszek abban, hogy az anyajegyek igazi jelek, és nem véletlenszerű bőrelszíneződések az arcon és a testen.
Valamit „üzenni” szeretnének vagy segíteni megérteni valamit, az életünkkel, jellemünkkel kapcsolatosan.
Csakis ezoterikus oldalról közelítettem meg a témát, az egészségügyi kérdések boncolgatását az illetékes szakemberekre hagyom.

Az anyajegyekről – a velünk született bőrjelek sorsáról meg úgyis mindenki maga hívatott dönteni!

kép2

Forrás

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: