Hogy ül a férfi az első randin? – Ezt üzeni vele neked

Posted in Életmód, Érdekes

Abból, hogyan ül a férfi, több következtetés levonható, mint gondolnád.

Kevés ahhoz fogható izgalommal járó esemény történik az emberrel a mindennapok folyamán, mint egy első randi, ugyanis ilyenkor kérdések, kétségek és érzelmek kavalkádja képez szinte tűzijátékot az ember szívében-lelkében. Vajon a másik fél is vonzódik, vagy az első randin minden érdeklődése alábbhagy? Lesz még találka a jövőben is, vagy ez az első és egyben utolsó alkalom?

Ezeket a kérdéseket persze nem teszi fel az ember kerekperec, viszont a válaszokat mindennél jobban szeretné tudni. Ahhoz, hogy valaki kérdések nélkül is az információ birtokába juthasson, remek eszköz lehet a testbeszéd megfigyelése. Abból például, hogyan ül a férfi, levonható a következtetés, hogyan is áll a randipartneréhez.

Terpeszkedően

Ez valahol jó jel is, de ugyanakkor rossz is. A férfi ugyanis vonzónak találhat, azonban tisztában van vele, hogy te is ugyanígy vélekedsz róla, így úgy érzi, nyert ügye van. Nem túl szimpatikus. Tipp: vegyél vissza a pozitív jelek küldéséből, hadd udvaroljon kicsit.

Feléd fordulva

Ha a pasi melletted helyezkedik el, mégis a felsőtestével feléd fordulva ül, karjait pedig nem zárja össze, az azt jelenti, érdekled őt, és szeretne téged minél jobban megismerni. Tipp: mivel ez jó jel, lazulj el, és mesélj magadról.

Ölbe tett kézzel

Amennyiben a férfi ölbe tett kézzel ül a randin, esetleg még a lábait is összezárja, az két dolgot is jelenthet. Az egyik, hogy rendkívül gátlásos. A másik, hogy tetszel neki, és rettenetesen zavarban érzi magát. Tipp: mosolyogj, attól feloldódhat.

Előre dőlve

Ha két karján könyökölve előre dől, és úgy beszélget veled, az azt jelenti, nemcsak hogy érdekled, de minél közelebb is akar hozzád férkőzni. Tipp: nézz mélyen a szemébe, flörtölj bátran, innen már sima ügy.

Tükör

Azzal, ha a férfi felveszi a nő testtartását, akaratlan jelzést küld neki, hogy szimpatikusnak és csinosnak találja őt. Tipp: próbáld ki, mi történik, ha megmozdulsz. Vajon ő is új pózra vált?

Túl közel

Ha a pasi olyannyira közel helyezkedik el hozzád, hogy már-már az aurádban ül, és szinte soknak, túl intimnek érzed a helyzetet, az erős testi vonzalomról árulkodik, ugyanakkor arról is, hogy a férfi nem tisztel meg téged azzal, hogy lassan közeledjen. Tipp: menekülj.

Kizárva

Amennyiben a pasi terpeszkedően ül, ám nem feléd nyit a végtagjaival, hanem szinte sorompót épít, az rossz jel. Valószínűleg nem akar semmit tőled. Tipp: ha nem hív újabb randira, evezz más vizekre.

Elfordulva

Ha a férfi a randi közben folyton a messzeségbe néz, szinte elfordulva ül, és az itala jobban foglalkoztatja, mint te, az sajnos nem túl jó jel. Vagy iszonyú beképzelt, vagy nem tetszel neki. Tipp: vedd fel a nyúlcipőt.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: