Magyar férfi indította el a legújabb Facebook-kihívást: jobb, mint a jeges vödör!

Posted in Érdekes, Hírek

Ez nem veszélyes, ráadásul még értelme is van. Próbáld ki!

Egy magyar férfi, Buzsik Tibor szeptember elején egy egészen új, sokkal értelmesebb és nemesebb kihívást hirdetett a Facebookon, mint az eddigiek. A veszélyes Ice Bucket Challenge és a még veszélyesebb Beer Challenge után arra buzdítja a felhasználókat, hogy vásároljanak be egy rászorulónak.

ferfi

Ezt a kezdeményezést tovább hirdette VIASAT3 műsorvezetője, Tokár Tomi is, aki az alábbi bejegyzéssel és fotóval még szélesebb körhöz juttatta el az üzenetet.

– Nem értem. Miért? Én ilyet még soha nem láttam! – mondogatta végig, míg bevásároltunk az éjszaka közepén. Hajléktalan. Éjszakánként jár be olvasgatni. Csak beugrottam hazafelé venni valamit, és nem tudtam otthagyni. Odamentem, és megmondtam, hogy most akkor bevásárolunk!

Bármit, amit szeretne. Soha nem láttam még embert ennyire értetlenül állni, és csodálkozni azon, ami történik. Én hatódtam meg a legjobban, ahogyan félve pakolgatott be a kosárba, és még akkor sem értette, hogy miért segítek.

Nem akarom magam most sem piedesztálra emelni, de ezt nagyon sokan megtehetnénk! Legyen ez az új “challange” és legyen az a menő, aki képet tölt fel arról, hogy bevásárolt egy rászorulónak! Bárki legyen is az… A fotót is csak ezért csináltam. Osszátok meg kérlek és hajrá! Köszönöm! Tomi – írta a műsorvezető a képhez, amit a Facebook-oldalán osztott meg.

forrás: femina

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: