Mi a férfi kedvenc itala? Ilyen lesz a párkapcsolatban

Posted in Életmód, Érdekes

Az, hogy milyen italt iszik legszívesebben, nagyon sokat elárul a jelleméről.

Nem véletlen, hogy az első randikon jellemzően szóba kerül, ki mit szeret, mit nem, hiszen az, hogy valaki milyen dolgokat talál jónak vagy rossznak, lassanként mozaikokból lefesti előttünk, milyen is ő.

Talán sokan nem hinnék, de lényeges vonás az is, ki milyen ételeket és italokat fogyaszt szívesen, hiszen ebből számos belső tulajdonságra lehet következtetni. Az alábbiakban sorra veszünk néhány kedvelt italt.

Tudd meg, milyen párkapcsolati vonatkozásai lehetnek, ha a férfinak ezek közül valamelyik a kedvence!

A sör a pasi legkedvesebb itala? Akkor olyan emberrel van dolgod, akit szaknyelven “férfiállatnak” nevezünk: ő hordja a nadrágot, ő az erős, a domináns, a védelmező, aki alfahím pozícióra törekszik.

A kólát szereti legjobban? Akkor az előbbi szöges ellentétével van dolgod. Az édes üdítőital fogyasztása ugyanis nem a legkarakánabb jellemre utal. A pasi valószínűleg anyáskodó párra vágyik, aki mellett kicsit még gyerek lehet.

Ha a koktélok a kedvencei a férfinak, akkor vigyázz vele, ugyanis a sokféle ízben és színben kevert ital arra utal, hogy a pasi kissé nehezen állapodik meg, és van némi szoknyavadász beütése: csalódhatsz a kapcsolatban.

Ásványvizet szeret inni? Akkor igazi komoly gondolkodású férfival van dolgod, aki két lábbal áll a földön, és aki maga a józanság. Kapcsolatban megbízható, ám már-már unalmas is lehet kicsit. Dolgozz rajta tudatosan, hogy színt vigyél a mindennapokba!

A rozéfröccs a kedvence? Akkor a férfi olyasvalaki, aki nem veszi túlontúl komolyan az életet. Párkapcsolatban laza, nem az a nősülős típus, és nem is hősszerelmes, sőt: inkább ő várja el, hogy körülrajongd.

Ha a férfi a különleges teákat szereti a legjobban, akkor olyasvalakivel van dolgod, aki mellett nem lehet unatkozni. Ha ő lesz a párod, nagy beszélgetésekre, utazásokra, sok-sok kultúrára számíthatsz mellette.

Frappé, latte, eszpresszó? Ha a férfi a különféle kávékat szereti a legjobban, akkor valószínűleg ambiciózus ember, aki egy percre sem áll le. Mivel kissé karrierista lehet, kapcsolatban nagyon toleránsnak kell lenned az időbeosztását illetően.

Amennyiben az energiaitalt szereti legjobban a pasi, ő maga is egy energiabomba lehet. A kapcsolatban játékos, humoros lehet, sosem fogy ki az ötletekből, és imád bulizni. Mellette nem fogsz unatkozni.

A gyümölcsturmixok a pasi kedvencei? Feltehetően sportemberről, de legalábbis a diétát, az egészséget fontosnak tartó valakiről lehet szó. Ha így van, számíts rá, hogy mellette te is életmódot válthatsz majd.

forrás: femina.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: