Mit árul el rólunk hajunk hossza? Hajhosszak jellemvonásai!

Posted in Életmód, Érdekes

Minden második nő más hosszúságú hajat szeretne magának, mint az eredeti. És ma már kimondhatjuk, hogy minden tizedik férfi is hasonlóképen vélekedik hajhossza megváltoztatásáról. A megnövesztés nem egyszerű, de hosszabbíttatni bármikor lehet, ha szakszerűen végezzük. Aki jól előkészíti, és az utasításokat betartja, tökéletes eredményt érhet el.

Mit árul el rólunk hajunk hossza?

Rövid haj

Rövid haj esetén, első helyen a kényelem áll, csakúgy, mint viselőjének. Egyáltalán nem férfias személyiséget takar a rövid haj, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne önbizalmuk, sőt.

hajhossz

Hosszú haj

A hosszú haj tele van nőiességgel, ezért semmi estre vágassuk le hajunkat csak azért, mert életünkben változás állt be. A hosszú haj ikonikusan maga a nő.

Frufru

Akár hosszú vagy rövid haj esetén a frufru visszahúzódó személyiséget takar, aki nem szeretne mindent megmutatni magából. A frufru „védelmet” nyújt. Félénk személyiségről árulkodik.

Természetes hatású fürtök

Elegáns megjelenésként értékelik, és az is, mert akinek ez nem természet adta, annak bizony sok időt kell szánnia az elkészítésére. Szemtelen és magabiztos személyiségről árulkodik, aki mindig eléri, amit akar.

Szigorú frizura

Első pillantásra arrogáns személyiségnek értékelik, pedig viselője éppen ellenkező személyiségvonásokkal rendelkezik. Magabiztos, de nagyon szerény és csendes típus.

Bob frizura

Tökéletes megoldás a hosszú és rövid között, emiatt személyisége is rendkívül változatos, akár csak maga a bob frizura. Rövidebb változatban férfias vonások, mint határozottság, hosszabb változattal túl nőies vonásokat takar, ám egyben mind a két változatnál megegyezik, miszerint konzervatív típus.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: