Mit árulnak el a csillagok a tökéletes partnerről?

Posted in Érdekes

Ezennel mindenkit felmentünk az alól a rendkívül megterhelő feladat alól, hogy meg kelljen találnia a nagy Ő-t az élete során! Ugye meglepő, mégis óriási megkönnyebbülést érezhetünk egy ilyen nagy súly letétele után.A legtöbb embernek az egyik leghőbb vágya az, hogy boldog, szeretetteljes és hosszú párkapcsolatban élhessen. Az egyik legalapvetőbb tévedésünk azonban az, hogy erre az életünk során megismert potenciális “lehetőségek” közül csak egy vagy kettő alkalmas, és őket nekünk kell felkutatnunk, megtalálnunk.Ehhez a küldetéshez sokan – a mázlisták, akiknek maguktól is megy – nem vesznek igénybe semmiféle segítséget, míg mások – vélhetően akik kevésbé szerencsések a párkapcsolataikat illetően – sok módszert kipróbálnak.

Minden partner tökéletes!
Ezek közül az egyik lehetséges eszköz az asztrológia. Az asztrológiát, más néven horoszkóp-készítést és csillagtudományt azonban sokan, akár több ponton is félreértik, így gyakran nem tudják, hogy pontosan mihez és hogyan használhatják. Egy igazi asztrológus nem a népszerű csillagjóslás mentén fog tanácsot adni, és a szavaiból nagyon hamar rá fogunk jönni arra, hogy az életünk azért alakult úgy, ahogy, mert nem történhetett másképp. Nem azért, mert “meg volna” írva a csillagokban, hanem azért, mert az ember mindig úgy cselekszik, ahogy erejéhez mérten a legmagasabb szinten tud.Ugyanez vonatkozik a szerelemre és a párkapcsolatra is: mindig abba szeretünk bele, aki az aktuális állapotunkban a legjobb számunkra (a legtöbb mindenre képes tanítani), és akkor szakad meg vele a kapcsolatunk, amikor már nincs rá szükségünk.A szerelem egyébként is vakon válogat, vagyis hiába mondják meg nekünk, hogy egy nyugodt temperamentumú, kiszámítható, nyíltszívű férfi illik hozzánk, ha a következő sarkon beleszeretünk egy hirtelen érzelmű, szenvedélyes, de érzelmileg zárkózott daliába.A fentiek alapján, ha az asztrológust megkérdezzük a számunkra rendeltetett tökéletes partnerről, akkor azt fogja válaszolni, hogy ismerjük meg magunkat a lehető legalaposabban, továbbá becsületesen integráljuk korábbi élményeinket (ide vonatkozóan elsősorban párkapcsolatainkat és
szerelmeinket), és akkor mi is mindent tudni fogunk Róla.

Miben segíthetnek még a csillagok a szerelem területén?
Ha megvan a potenciális partner, érdemes összehasonlítani a horoszkópokat. Nem azért, mert abban meg van írva, hogy meddig tart a kapcsolat, hanem azért, mert a horoszkópból kiderülnek az elhívások és sorsfeladatok, így hosszú távon láthatóvá válik, hogy mennyiben fog óhatatlanul elkanyarodni egymástól a két ember útja (vagy milyen problémákat vethet fel, ha erővel megpróbálnak együtt maradni, eltávolodva ezzel a saját útjuktól).Abba a hibába nem érdemes beleesni, hogy a Nap-jegyünket hasonlítgatjuk össze, hiszen az csak egy szelete a jellemünknek, temperamentumunknak, emberségünknek, amelyek összessége ráadásul az életünk során nagyon sokat változik is. Inkább higgyünk a szemünknek és az érzékeinknek, ne valamilyen objektív módon lefektetett “szabályoknak”.

Gyakoribb helyzet, amikor még várjuk a nagy Ő-t, és azt szeretnénk tudni, mikor kopogtat az ajtónkon, illetve miről fogjuk felismerni. A horoszkópból kiderül, hogy életünk mely időszakaiban vagyunk nyitottak arra, hogy elmélyüljünk egymásban valakivel, és mikor vagyunk olyan állapotban, hogy a futó kapcsolatoké, az élménygyűjtésé a terep.

Ne a másikat keressük, képviseljük magunkat!
A címünkben visszaköszön a nyitó mondatunk (a tökéletes párt nem kell keresni), és egy újabb, a megkönnyebbülést szolgáló gondolat: ne az ideálisnak tartott partnerhez akarjunk igazodni, hanem várjuk meg, amíg ránk talál az, aki olyannak szeret, amilyenek vagyunk!Nem találjuk furcsának, hogy mástól kérdezzük meg, mi a jó nekünk? Rajta, térképezzük fel magunkat, és ha már jóban lettünk, igyekezzünk nem eltakarni mások elől, amit találtunk! Minél önazonosabbak vagyunk, annál jobban sugározzuk magunkból azokat az értékeket, amelyek mellett teljes szívvel-lélekkel ki tudunk állni. Ennél jobb és több vonzerő pedig nem is kell!

forrás:50plusz-klub.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: