Sírva röhögés kerülget, de téged is fog :)

Posted in Hírek, Vicces

Régi gyerekkorunk egyik meghatározó mesehőséről rég hallottunk, pedig évekig, sőt talán évtizedekig őt és kispajtását néztük minden este. Szerkesztőségünk utána járt, mi történt a mi kis Macinkkal, miért hagyta el a televíziót és talán mindenki kiváncsi merre járhat napjainkban.

tv maci 1

Miután egyre több esti tévéműsorban megjelentek a korhatáros filmek, sorozatok, kedves maci barátunk kicsit pipa lett! Nem tetszését mások szülőinek emlegetésével fejezte ki.

tv maci kor

Ezek után bánatában jobb szórakozási lehetőségeket keresve az italhoz fordult….

tv maci uj

 

Az ital persze belevitte a rosszba vagyis, kedves medve barátunk habzsolni kezdte az életet, ahogy a mellékelt képen is látszik kipróbálta a tutit….

maci no

Úgy érezte neki ez nem elég és elhagyta kis országunkat egy utolsó búcsú szóval rendes medvéhez illően elköszönt mindenkitől…..

tv maci elutazott

A sok évi tv nézés és fogmosás után gondolta jól esne egy kis pihenés a kis haverjával a tengerparton…..

tv maci nyaral

Miután Maci úgy gondolta úszik egyet a tengerben, közel sem átgondolván, hogy ő a szobában a Tv előtt sohasem tanult meg úszni, kishíján odaveszett, de szerencséjére ez a szép medvelány kimentette, akit pár hónap után feleségül is vett és élete teljesen megváltozott…..

tv maci feleség

A Macilány ugyanis az MTV egyik főszerkesztőjének lánya volt, Tv Macinkat előképzettsége révén beajánlotta a zenecsatornához, ahol immár újdonsült stílusban saját műsort kapott…..

tv maci mt

Szóval ne aggódjatok, Maci jól van, felcseperedett és csapatja tovább a TV bizniszt egy hangyányit keményebb stílusban!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: