10 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak

Posted in Tabutéma

Kínosan igazgat

Ha a pasi kínosan igazgatja rendezett öltözékét, meglazítja a nyakkendőjét, az nem feltétlenül arra utal, hogy egy füllentés miatt jött zavarba. Könnyen lehet, hogy lenyűgöző látványod miatt lett hirtelen melege, így kénytelen volt lazítani öltözékén.

Közeledik feléd

Amikor valaki vonzónak talál, tudattalanul is egyre közelebb húzódik hozzád. Ha eredetileg nem szemben ültetek egymással, hanem melletted foglalt helyet, árulkodó jel lehet. Ha székével már szinte teljesen feléd fordul, és hozzád ér a vállával vagy a lábával, az még gyanúsabb.

Zavar

Ha rád emeli a tekintetét, majd habozva elfordul, de később azt veszed észre, hogy titokban ismét figyel, küldj felé egy bátorító mosolyt, és biztos lehetsz sikeredben!

Tükrözi a gesztusaidat

A tüköreffektus megbízhatóan árulkodik a vonzalomról. Tegyél pár mozdulatot tudatosan, és figyeld meg, hogy partnered tudtán kívül, akaratlanul leutánozza-e gesztusaidat. Ha előrehajolsz, és pár másodpercen belül ő is követi mozdulatodat, az lehet csupán a véletlen műve, ha azonban még három megnyilvánulásoddal ugyanígy jár el, garantáltan nem tévedsz.

stories

Tág pupillák

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha azonban érdeklődik irántad egy pasi, a pupillája akár a négyszeresére is tágulhat. Világos szemű partner esetében ez igen feltűnő lehet, ha azonban sötét szemű férfi ül veled szemben, ne nézegesd túl fürkészően.

Kerekded tárgyakat babrál

Árulkodó önkéntelen mozdulat lehet, ha zavarában a pasi az asztalon található kerek tárgyakkal vagy a pohárral kezd játszani. A gömbölyű formák a mellre is emlékeztethetnek, de fallikus szimbólumok is egyben. Ez mindkettőtök figyelmét arra tereli, ami majd esetleg következik. Ha a jelet észleled, nincs miért tovább várnod: biztos lehetsz benne, hogy megfelelő személlyel kezdesz vadító flörtbe.

Szemezés

Ha a pasi tüzes szemcsatába kezd veled, a legjobb, amit tehetsz, ha élvezettel ugrasz fejest a dologba. Biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van, már csak arra kell ügyelned, hogy te is nyíltan válaszolj kihívó gesztusaira.

Megérinti a száját

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

A mosoly, ami csak neked szól

Egy érdeklődő mosoly is árulkodó lehet. Amennyiben csak neked szól, és tüzes tekintettel erősíti meg a pasi, biztos lehetsz benne, hogy felkeltetted az érdeklődését. Figyelj a késleltetett gesztusra: a legerősebb jel az lehet, ha néhány másodpercig komolyan a szemedbe néz, majd egész arca huncut mosolyra húzódik, hogy érezd, ez egyedül neked jár.

Kitartó tekintet

Amikor a pasi nemcsak a tekinteteddel játszik, hanem egészen addig elmegy, hogy leplezetlenül végigméri a testedet, az az egyik legbiztosabb jele vonzalmának. Az, hogy tisztában van vele, te is észrevetted pimasz tekintetét, csak még izgalmasabbá teszi a helyzetet.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: