10 dolog, amit a férfi gondol, de nem mond ki egy kapcsolatban

Posted in Tabutéma

A férfiak nagy játékosok. A szavakat legtöbbször a „ jobb időkre tartogatják”, és sokszor rejtély, mire gondolnak a „szürke” hétköznapokon. Jó volna tudni, mi az, amit nem mondanak ki? Segítünk.

Szép dolog az őszinteség, mely a tartós párkapcsolat egyik alappillére. Ugyanakkor tény, hogy még mi, nők sem mindig mondjuk meg őszintén, mit gondolunk. Miért várnánk ezt el a férfiaktól. Főleg, amikor számunkra evidens dolgokat nem ért vagy azokról kérdez. Íme, a 10 legmarkánsabb ki nem mondott gondolat.

Miért kell avokádót kenni az arcodra?

Még ha meg is magyaráznád, akkor sem biztos, hogy a teremtés koronája valóban tudni akarja. Ha igen, akkor leginkább azt, mikor mosod már végre le.

Nincs semmi bajom. Egyszerűen csak nem beszélek.

Attól mert még nem beszéltek szüntelenül, nem áll meg a világ. A férfiaknak néha kell egy kis csend, amikor átgondolják a nap eseményeit, amikor kikapcsolnak, pihennek. De valld be, neked is!

Csak öt percig ne beszélj, kérlek!

Az előző gondolathoz kapcsolódóan, ha nem beszél, akkor szeretné, ha te sem csacsognál egyfolytában. Úgysem figyel rád, és akkor meg az lesz a bajod, hogy már meg sem hallja, amit mondasz neki. Ha kicsit te is hallgatsz, azzal egy esetleges vitát előzhetsz meg.

Miért kell újabb és újabb selfieket posztolnod?

Van, olyan pasi, aki megkérdezi, de a legtöbben magukban tartják ezt a kérdést, és titokban választ várnak rá. Eleinte izgatónak tartják ezeket a képeket, de később már nem biztos, hogy „csak” a büszkeség tölti el őket, amikor ezeket látják. Itt is igaz a szabály: a kevesebb néha több!

Miért van mindenre kész terved?

Jó, ha az ember felkészül a váratlan dolgokra, na de mindenre… A párkapcsolat izgalmas szinten tartásához igenis szükség van néha a spontaneitásra, a lazaságra. Arra, hogy ne tervezz meg mindent előre!

Miért kell egyfolytában fogyóznod?

Igaz, hogy a tévéből, magazinokról még mindig nádszál karcsú nők mosolyognak ránk, és az sem baj, ha kordában tartod a tested és vigyázol a vonalaidra. De ne vidd túlzásba, hiszen a párodnak így is tetszel! (Lehet, hogy nem mondja, de azért így van.) Néha igazán elengedhetnéd magad, hiszen melyik pasi szeret magában enni? Az nem igazán dobja fel, ha te nem tartasz vele, vagy csak salátát eszel vagy répát rágcsálsz. Arra még nem gondoltál, hogy a közös nagy falatozásoknak pikáns vágykeltő töltete van? Na, ugye?

Miért mindig a tiéd az utolsó szó?

Ezt ugye nem is kell megmagyaráznunk…

Aranyos vagy, amikor féltékeny vagy, de azért ez már túlzás!
Mindenkinek jól esik, ha a párja odavan érte, és ezt ki is mutatja. A féltés természetes dolog, de ha megjelenik a zöld szemű szörny, akkor az már inkább kellemetlen, sokszor pedig elviselhetetlen.

Nem érdekel, hogy megint összevesztél a barátnőddel!

Neki is vannak barátai, és bizonyára néha össze is ugranak valamin. Épp elég azt megélnie, átvészelnie, nem biztos, hogy a kettesben töltött időtökben arra kíváncsi, mi történt Annával, Lillával, Edinával. A viták részletes magyarázata pláne nem érdekli. Legalábbis nem olyan bő formában, ahogy azt hajlamos vagy elmesélni. Töltsétek kellemesebben az estét.

Miért kell állandóan velem vásárolgatnod?

A férfiak többsége utál plázázni, és már a harmadik butik után elveszti a türelmét. Egyfolytában az a kérdés zakatol a fejében, hogy „mikor megyünk már haza?”

Persze, igazad van, nem járhatsz slamposan, de azért a vásárolgatást és nézelődést se vidd túlzásba. A legjobb, ha mindezt a barátnőddel intézed, és a párod majd csak a végeredményt látja. Az sem rossz, sőt! Gondolj csak bele, milyen hatást válthatsz ki belőle, ha otthon fitten (nem az egyik boltból ki, a másikba be után elcsigázottan) vár rád, te pedig egy rögtönzött házi divat show keretén belül bemutatod, milyen izgalmas fehérneműt vásároltál.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: