10 férfiszokás, amitől égnek áll a nők haja

Posted in Tabutéma

Nemrég előálltunk a farbával, és összeszedtük a gyengébbik nem legidegesítőbb szokásait. De ahogy ígértük, a pasik sem maradnak ki a jóból. Lássuk, mivel kergetnek az őrületbe minket a férfiak.

1. Általában nem szívesen szorgoskodtok a konyhában, de érdekes módon mindig jobban tudjátok, hogy az adott ételt hogyan kellene elkészíteni.

2. Ha nekiálltok valamit bütykölni vagy szerelni, és azt mondjátok, fél óra múlva végeztek, akkor tuti, hogy még két óra múlva sem indulunk el otthonról.

3. Apai mivoltotokat nem szívesen bizonygatjátok pelenkacserével vagy a gyerek orrának kifújásával. Ahelyett, hogy egy mozdulattal megoldanátok a problémát, inkább megvárjátok, amíg végzünk a mosogatással vagy a zuhanyzással.

4. Miközben elmélyülten nézzük a kedvenc sorozatunkat, ti nyugodtan bemasíroztok a szobába, körül sem néztek, és már kapcsoljátok is el a tévét. Kedves szokás.

5. Úgy néz ki utánatok a fürdőszoba, mint egy belvizes terület, tócsa tócsa hátán. A tükör pedig csupa cseppfolt lesz a fogmosási és borotválkozási szokásaitoktól.

6. Bár sokkal könnyebb lenne az életünk, ha beszélnétek az érzelmeitekről, ti mégis inkább hallgattok. Így elég nehéz segíteni a nézeteltéréseken.

7. Ha megfáztatok vagy elkaptatok valami vírust, akkor olyanok lesztek, mint a csecsemők: nyűgösek, hisztisek, minket pedig nem hagytok aludni.

8. Képtelenek vagytok megtalálni tárgyakat. Pedig az általatok „elveszettnek” hitt dolgok szinte mindig ott hevernek az orrotok előtt, egy söröskorsó vagy egy alsónadrág takarásában.

9. Ti kritizálhattok minket, de ha mi mondjuk el valamiről a véleményünket, akkor megsértődtök.

10. Hancúrozás után annyira kimerültök, hogy egyből elalszotok, és megfeledkeztek az utójátékról. Igen, ez egy létező kifejezés!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: