10 meglepő hancúr statisztika

Posted in Tabutéma

Sokan vélik úgy, hogy a statisztika a legunalmasabb dolog a világon, pedig ha hálószobatitkokat firtatnak a kérdezőbiztosok, kifejezetten izgalmas és szórakoztató végeredmény születik. Összegyűjtöttük nektek a tíz legérdekesebb, hálószoba tárgyú statisztikai adatot.

huncutrandi.hu

Az aktív lepedőgyűrő életet élő férfiaknak és nőknek legalább 50 százaléka megfertőződik élete során valamilyen vírussal. Az esetek 90 százalékában azonban az immunrendszer legyűri a fertőzést két éven belül.

Azoknak a nőknek a kétharmada, akik 2001 és 2003 között szülték az első gyereküket, végig dolgoztak a terhesség alatt, sőt 80 százalékuk még egy hónappal a szülés előtt is dolgozott. Összehasonlításképpen 1961 és 1965 között a nőknek 44 százaléka dolgozott terhesség alatt, és csak 35 százalékuk dolgozott egy hónappal a szülés előtt.

Egy kutatás szerint a 20 és 59 év közötti nőknek átlagosan négy hancúr partnerük van életük során, míg a férfiaknak átlagosan hét.

huncutrandi.hu

A felsőoktatásban tanulók kétharmada összebújt már valamelyik barátjával. 50 százalékuk úgy nyilatkozott, hogy mindent csináltak, ami ilyenkor szokásos, 23 százalékuk kizárólag a hancúrra korlátozta az eseményt, míg 8 százalékuk a hancúrt leszámítva minden egyebet csinált.

A férfiak 75 százaléka minden szerelmeskedés alkalmával eljut a csúcsig, a nőknek azonban csak 29 százaléka mondhatja el ugyanezt magáról.

A házasságban élők 12 százaléka általában egyedül alszik.

Az átlagos férfi 16,6 éves korában veszíti el a ártatlanságát, míg az átlagos nő egy kicsit később, 17,4 éves korában.

A 40 éves férfiak 5 százaléka, míg a 65 évesek 15-25 százaléka küzd keményedési problémákkal.

Az átlagos férfi szerszám 13-25 cm hosszú.

Mindmáig egy 18. századi orosz asszony a csúcstartó a világra hozott gyerekek számát illetően: 27 terhességből összesen 69 gyereke született. Ez 16 ikerpárt, 7 hármasikret és 4 négyesikret jelent. Arról sajnos nincs adat, hogy hány gyereke maradt életben.

huncutrandi.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!