10 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit

Posted in Tabutéma

Kacér mozdulategyüttes
A felhúzott váll, a félrebillentett fej és az oldalpillantás nyílt sze*uális tartalmú gesztus. Ez a kombináció gyakran feltűnik a hirdetésekben és a plakátokon is, ám ez nem ok arra, hogy te ne használd – sőt, inkább bizonyíték, mennyire működik.

Kukucskálás
A kukucskálás ártalmatlan, érzéki és nyíltan sze*i játék. Szemed remekül elrejtőzhet a hajad mögött, de használhatsz egy újságpapírt, vagy bármilyen más, terjedelmesebb tárgyat is. Amikor csábosan felpillantasz a férfira, majd újra visszavonulsz hajad rejtekébe, rendkívülszexi látványt nyújthatsz.

Kacsintás
Egy jól időzített kacsintással pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatod a pasit. Fontos azonban, hogy tisztában legyél vele, a titkos gesztus erőteljes sze*uális töltettel bír, akinek tehát küldöd, valószínűleg nem csak beszélgetni akar majd egész este.

Érzéki ajkak
A szád az egyik legárulkodóbb testrészed. Minimális változással kelthetsz kedves, elutasító vagy éppen kacér benyomást: kár lenne ezt a lehetőséget kiaknázatlanul hagynod! A pasik szerint legsze*isebb a az enyhén nyitott női ajak, melyet még vonzóbbá varázsolhatsz egy kevés rúzzsal.

Érintsd meg a szádat
Bármit érintesz is a szádhoz a randi alatt, az szexuális üzenettel bír a férfi szemében. Azt sugallja ez a mozdulat, hogy nem bánnád, ha az ő ajkai érnének hozzád: ha tehát így is van, add a tudtára ezzel a huncut mozdulatta.

Mosoly
Az igazi mosoly szépen kerekített, boldog ráncokat vés az arcra, szemöldököd pedig megemelkedik. Ezt a gesztust önkéntelenül is vonzónak találják a férfiak, és ösztönösen ők is hasonlóan válaszolnak rá. Bár ez nem jelenti rögtön egy szerelem kezdetét, a flörthöz remek kiindulópont.

Billegő láb
Ha izgatott vagy flörtölés közben, lehet, hogy észre sem veszed, de önkéntelenül körözni kezdhetsz a lábaddal, vagy billegtetheted azt. Ez árulkodik a vonzalmadról, és egyúttalszexi jelenség is, amivel könnyen magadra irányíthatod a pasi figyelmét.

Combvillantás
Ha szép lábakkal büszkélkedhetsz, ne szerénykedj, és bátran mutasd meg a férfiaknak! A hosszú combokat a legtöbben ellenállhatatlanul erotikusnak tartják, kár lenne tehát rejtegetned futóművedet. A legelőnyösebb, ha keresztbe teszed a lábaidat, így egyszerre lehetsz szerény, és kihívó.

Mutasd a csuklód
A csukló belső oldala, melyet csak egészen vékony, hófehér bőrréteg borít, egyben intim és erotikus látvány a férfiak szemében. Ha szeretnéd megadni a pasinak a jelet, hogy kezdeményezhet, fordítsd felé kezed belső oldalát!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: