11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Posted in Tabutéma

Ezek a legkedvesebb segédeszközök amik a hétköznapban más szerepet kapnak ruházd fel őket egy kis érzékiséggel. Nem bánod meg!

Romantikus zene
Egy érzéki éjszaka nem lehet tökéletes zenei aláfestés nélkül. A muzsika életre kelti az érzelmeket és az érzékeket: válassz egy füstös jazz-albumot, vagy tedd be kedvenc romantikus zenéidet a lejátszóba, és add át magad a szenvedélynek!

Testes vörösbor
A vacsora nem lehet tökéletes egy pohár ízletes vörösbor nélkül. Az ital segít ellazulni, emellett pedig csekély mértékben fogyasztva vágykeltő hatása is van, úgyhogy egy hosszú, fárasztó nap után is lángra lobbanthatod vele partnered vágyát.

Gyümölcsök

Készülj fel egy szerelmi lakomára, amelynek végén még többet kívántok majd – egymásból. Tegyél egy gyümölcsöstálat a hálószobába. Az er.tikus tálról nem hiányozhat az eper, a datolya, a szőlő, a mangó és a füge. Ügyelj rá, hogy a maximális érzéki hatás eléréséhez a kiválasztott gyümölcsök érettek és lédúsak legyenek.

Vacsora
A pasihoz a gyomrán át vezet az út. Ha tehát szeretnéd elvarázsolni kedvesed, főzz neki egy ínycsiklandozó vacsorát, ami után garantáltan nem marad el a vérforraló folytatás. Egy dolgot azonban feltétlenül vegyél figyelembe: egy igazi férfinak nincs étel hús nélkül!

Érzéki parfüm
Az illatok mágikus erővel keltik életre a sz.xualitást. Használd az aromák erejét, és fokozd partnered izgalmát egy csepp vadító parfümmel! Válassz olyan illatot, ami kihangsúlyozza egyéniségedet, és mély, karakteres aromájával felizzítja a szenvedélyt.

Masszázsolaj
Ha az érzéki éjszakát párod kényeztetésével szeretnéd kezdeni, masszírozd át er.gén zónáit! Ha a masszázs során alkalmazott olajhoz pár csepp vágykeltő aromát is hozzáadsz, a hatás garantáltan nem marad el!

Vadító fehérnemű
Bár a lényeg maga a m.ztelen végeredmény, az sem mindegy, hogy mit veszel le testedről. Turbózd fel e.otikus ruhatáradat, és szerezz be pár kimondottan izgató fehérneműt partnered kedvéért. A legjobb hatást egy vadító harisnyakötővel vagy egy különösen apró bugyival érheted el.

tűzforró hálószobai kellékek

Ágynemű
Az előkészületek után arról sem árt gondoskodnod, hogy az ágy tökéletes legyen. Válassz puha, tiszta pamutból készült ágyneműt, színeit pedig igazítsd a hálószoba világához vagy éppen saját hangulatodhoz. A legjobb összhatást úgy érheted el, ha a lepedő színét is az ágyneműhöz igazítod.

Kandalló

Bár manapság már korszerűbb és praktikusabb fűtési módszereket alkalmaznak, a kandalló megőrizte varázsát, és előszeretettel építik be ma is családi házakba. A ropogó tűz meleg romantikával tölt meg egy hűvösebb éjszakát, legyen az saját otthonodban vagy akár egy világvégi szerelmi fészek falai között.

Sz.xi magassarkú
Felöltözve vagy félig levetkőzve, egyetlen hálószoba-öltözet sem teljes cipő nélkül. Tedd varázslatossá párod estéjét azzal, hogy a legsz.xisebb cipődet veszed fel, amitől teltebbnek látszanak körvonalaid, és ami csípődet, feneked és m.lledet egyaránt hangsúlyozza.

Bútorok
Nincs romantikusabb, mint egy hosszas sz.retkezés a hálószobában. Időnként azonban nem árt egy kis vérpezsdítő változatosság: járjátok végig a lakás összes helyiségét, és kísérletezzetek a bútorokkal! Merítsetek ötletet a berendezési tárgyakból újabb és újabb szenvedélyes pozíciókhoz.

 

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: