13 tipp, amivel csődört faraghatsz a pasidból

Posted in Tabutéma

Több fantáziával vagy gyengédebben szeretnél együtt lenni a barátoddal? Akkor nincs más dolgod, mint tudatni vele a vágyaidat. Nincs abba semmi rossz, ha elmondod neki mi az, amitől igazán beindulnál vagy élvezetesebb lenne vele az összebújás. Következő tippjeinkkel pedig garantáltan felforrósodik a hálószobai levegő!

1. Mond ki! De ne csak az ágyban!

Megoldást jelent, ha nem csak a hálóban hangzanak el bizonyos szavak és vágyak, hanem azon kívül is. Egy amerikai professzor szerint: „Ezek a beszélgetések legalább olyan vágyserkentőek, mint maga a hancúrozás.” Kimondottan fontos hogy megosszátok egymással a vágyaitokat, és hogy mi a legjobb vagy kevésbé jó az ágyban a számotokra.

2. Vessetek véget a berögzüléseknek!

Minden héten ugyanabban az időpontban bújtok össze? Mindig a megszokott időben vagytok együtt, de te ezt már unod, akkor mond el, hogy neked nem időponthoz és rutinhoz kell ezt kötnöd, hanem amikor kívánod, akár a nap bármelyik időszakában. Fontos, hogy türelemmel mond el neki a gondjaidat és ne érezze azt, hogy nekitámadsz. Ajánlj fel neki más izgalmas helyet, időpontot kompromisszumként.

3. Lassíts, cowboy!

Nem tudod megélni a gyönyört, mert siet? Lassítsatok, élvezzétek az élet legszebb pillanatait. Ha a partnered gyors tempót diktál, ami neked nem annyira jó, hiszen nincs időd megélni a pillanatot, akkor csak mond el neki, hogy vegyen vissza a tempóból. Különböző technikákkal, ha ő is akarja, ezen javíthattok. Például amikor érzi, hogy közel a beteljesedés, akkor csak pár másodpercre hagyjátok abba, nyugodjon meg és folytassátok. Ezt annyiszor ismételjétek, meg amennyire szükséged van. Különböző légző és relaxáció gyakorlatokkal is ráveheted a lassabb tempóra.

4. Nem élvezed, amit csinál? Vedd kezedbe az irányítást!

Ha nem jó helyen és intenzitással simogat a partnered, akkor csak vedd kezedbe az irányítást és mutasd meg neki te, hogy mi esik neked jól. Ehhez nagyon fontos a partnered felé a pozitív megerősítés. Feldobhatja a hangulatot a közös kézimunka mindkettőtök számára. Mond el mindig, ha valami nem működik jól, másképp szeretnél, hiszen mi nők hajlamosak vagyunk elvárni, hogy a férfiak automatikusan tudják, mit akarunk, de hát ne felejtsük el, hogy ők nem gondolatolvasók.

5. Második felvonás?

Csak nevetsz azokon a szerelmes dalszövegeken, amik az egész estén át tartó lepedőgyűrésekről szólnak? Ha nem volt elég egy alkalom, akkor kezdjetek bele gyorsan a következőbe. Még az első hevében vagytok, emiatt a második tovább is fog tartani. Vagy ha tovább fokoznátok az izgalmakat, nyúljatok magatokhoz, és közbe nézzétek egymás testének reakcióit, ez garantáltan még jobban meghozza a kedveteket a második felvonáshoz.

6. Szakítsatok a hagyományos pózokkal

A férfiak is hamar megunják, hogy ők vannak mindig felül. Ezért fűszerezd meg egy kis változatossággal. Vigyél új figurákat és helyszíneket az huncutkodásba. Legyél cowgirl, vagy járjátok be a lakást. Izgalmasan hangzik, ugye? Játszadozzatok egymással és csókolgassátok egymás nyakát, testét.

7. Tüzeld fel!

A férfiak minden percben a hancúrra gondolnak, na és? Azoknak a csintalan hölgyeknek, akik már alig várják, hogy a partnerükkel legyenek, adunk egy kis tippet. Hagyd a legdögösebb fehérneműdet a padlón, az éjjeli szekrényen, a szekrényetekbe vagy a táskájába, vagy akárhol. Garantáltan felcsigázod a figyelmét. Ha több huncutkodásra vágysz, akkor vesd be a női praktikákat, amik beindítják azonnal a fantáziáját. Adj neki elő egy instant táncot, vagy csak súgd a fülébe, hogy este ruha nélkül bújsz, majd be mellé.

8. Most Te parancsolsz!

Egy kis nevelés soha sem árt. Főleg, ha te vagy a tanár, ő pedig a lelkes diák! Adj neki intelmeket a hálóban: Jobbra! Balra! Lejjebb! Följebb! Sok gyakorlásnak sok gyönyör lesz a vége!

9. Túl fáradt? Motiváld!

Egy hosszú munkával töltött nap után nem meglepő, ha nincs kedve semmihez és legszívesebben csak ledőlne a kanapéra. De ne csüggedj, csak egy kis motiváció kell neki! Ha te is belefutottál már a „Most túlfáradt vagyok!” mondatba, akkor jöhetnek a jól bevált praktikák. Amikor hazajön, akkor kapcsold ki a tv-t és masszírozd meg, vagy lefekvés előtt kérd meg, bújjatok össze és csókolózzatok kicsit. Garantáltan nem fog ellenkezni, azonnal megjön a kedve az esti műszakhoz.

10. Még több szenvedély!

Már nem olyan, mint az elején?  Segítsetek egymásnak és szervezzetek néhány élvezetes közös programot. Nézzetek közösen egy izgalmas filmet, menjetek el együtt sétálni vagy mondjuk vidámparkba. Ezek a közös programok mind összekovácsolnak titeket és újra visszahozza a tüzet.

11. Nyűgözd le!

Azt szeretnéd, hogy a barátod egy csődör legyen? Segíts neki! Néhány egyszerű, de jól bevált trükkel te is feltüzelheted a párodat, aki majd azonnal átváltozik majd egy igazi csődörré. Vásárolj egy különleges és izgalmas vonzó fehérneműt és indítsd be a fantáziáját. Ha igazán vonzónak és magabiztosnak érzed magad, akkor az egy igazi ajószerként hat a partneredre majd.

12. Ne az emlékeidbe élj!

Minden párnak megvannak a feledhetetlen hancúrozós élményekről az emlékei, amik mondjuk egy vakáción zajlottak. Ha hasonlóan fantasztikus élményben akartok részesülni, akkor csak idézzétek fel a pillanatokat, merüljetek el az emlékekben és adjátok át magatokat az érzésnek. A második, harmadik nászút nem mindig a pénzen múlik, elég néha a fantázia is.

13. Egyszerre csak egyet!

Ha számos álmod, vágyad van, akkor ne egy éjszaka alatt próbáld megvalósítani, hiszen túl sok lenne a jóból. Mindig csak egy vagy két új dolgot vess be, már azzal is felperzseled a hangulatot. Adagold a meglepetéseket, hogy legyen mindig miért várni a közös összebújós pillanatokat és az érdeklődést is fenntartsd.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: