3 PÁRKAPCSOLATI FELISMERÉS, AMIRE MINDENKI RÁDÖBBEN EGYSZER!

Posted in Tabutéma

A párkapcsolati gondokkal mindenki találkozott már, aki valaha élt párkapcsolatban. De mivel az életedet az adott emberrel szeretnéd leélni, érdemes egy kicsit mélyebben átgondolni ezeket!

Ezeket kell felismerned a problémákkal kapcsolatban:
1) Ha összejössz valakivel, nem csak az embert választod, hanem a problémáit is, amikkel neked is meg kell majd küzdened.
Akármennyire is szerelmesek vagytok egymásba, mindig jönnek olyan időszakok, amikor többet veszekedtek, vagy amikor egész egyszerűen irritál a másik. Állítólag a párkapcsolati problémák 68%-át sosem oldják meg. Ezért neked csak arra kell koncentrálnod, hogy a te viselkedésed a lehető legjobb legyen, ha pedig valakivel nem tudsz együtt élni, akkor nem érdemes rááldoznod az életedet.

2) Nem tudod megváltoztatni azt az embert, aki nem érzi, hogy változnia kellene.
Nincs tökéletes ember, és nem is tudsz senkit azzá tenni. Ezt nehéz elfogadni, mert biztosan vannak olyan tulajdonságai a szerelmednek, amikkel képtelen vagy megbarátkozni. De ha valakit szeretsz, azt el kell fogadnod úgy, ahogy van!

3) Nem biztos, hogy arra vágysz, amire hiszed, hogy vágysz.
Hogy egy kicsit érthetőbb legyen: te talán azt hiszed, hogy akkor működne jobban a párkapcsolatod, ha a pasid minden este elmosogatna, vagy több pénzt keresne. De észrevetted, hogy amikor valamit megkapsz, akkor valami más után kezdesz vágyakozni? Szóval ezek az apróságok, csak leplezik azt, ami valójában kellene, és azt kell kiderítened, hogy mi az!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: