3 titkos gyakorlat a tökéletes hancúr pillanatokért!

Posted in Tabutéma

A tökéletes élményekhez éppúgy gyakorlás szükséges, mint a sportoláshoz. Hogy tökéletes legyen a hálószobai életed, megosztjuk veled a gésák titkait!

Elsőrendű, hogy az összebújás mindkét fél számára az élet legfontosabb és legcsodálatosabb része legyen, hisz mindent nyújt, ami a boldogsághoz kell:

Szoros együttlétet, egészséget, belső felszabadultságot, azt az élményt, hogy képes vagy átlépni saját önzéseden és korlátaidon.
Célzott gyakorlatok segítségével kiegyensúlyozhatók az energia-háztartás egyenetlenségei olyannyira, hogy még a szerelmi pillanatok is változatosabbá, intenzívebbé és élvezetesebbé válhat.

Aranykör – koncentrációs gyakorlat

Ülj lazán, hunyd le a szemed, és koncentrálj a medencédre – az elülső oldal a szeméremcsont, a hátsó oldal a keresztcsont, az oldalsó részek a csípőcsontok! Képzeld el, hogy medencéd egy tál a fenti keretekkel, melyet meleg, aranyszínű mézzel töltenek meg, majd a méz lassan – egy csövön keresztül – elárasztja testedet, egészen a fejtetőig!

Eközben lassan lélegezz az orrodon keresztül, majd rövid időre tartsd vissza lélegzetedet! Ezt követően képzeld el, ahogy a méz lassan elhagyja tested, közben egyenletesen lélegezz ki! Érezd, ahogy a méz újra megtölti a képzeletbeli tálat, és eközben újból tartsd vissza a levegőt! A fenti gyakorlatsort első alkalommal háromszor végezd, majd lassan emeld a mennyiséget!

Jade-gyakorlat

A keletiek szerint az a férfi, aki tudatosan visszatartja hancúr nedveit, a jade-kútból iszik. Véleményük szerint mind a férfiak, mind a nők képesek arra, hogy a szerelmi beteljesülést késleltessék, mindez csak gyakorlat és akaraterő kérdése, miközben energiájuk a fejükbe áramlik, és végül eksztázisszerű pillanatot élnek át a végén. Annak érdekében, hogy a késleltesd, lélegezz mélyeket, miközben többször erősen húzd össze medencealapi izmaidat – ezek az izmok szabályozzák a vizelet kiürítését. Akkor is gyakorolhatod ezt a módszert, ha magadnak csinálod.

Kulcs-gyakorlat

Amikor csak lehetséges, ruha nélkül aludj éjszaka. Ha reggel felébredsz, érintsd meg gyengéden szerelmed, hagyd, hogy ő is finoman hozzád érjen odalent.

Ne gondolj az beteljesülésre, szándékosan hagyd abba ezt a kis szerelmi játékot, majd a nap folyamán őrizd meg magadban a másik iránti vágyakozást, és maradj kívánatos a másik számára abból a nem titkolt célból, hogy délután vagy este mindez mindkettőtök számára örömteli realitássá válhasson…

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: