4 csókfajta, amelytől a férfiak garantáltan elvesztik az eszüket!

Posted in Tabutéma

A csók természetes felvezetője a hálószobai játékokhoz, és néha ez is elég, hogy egy férfit teljesen megvadítson.

Számos csóktechnika létezik, de nem mindegyik indítja be a pasikat. Az alábbiakban megismerhetsz négy különböző csókfajtát, amelyek azonnal kinyitják a hálószoba ajtaját!

A köszöntő csók

Azt senki sem gondolhatja, hogy a gyors “hello” puszi bármit is bekapcsol a férfi agyában, de létezik ennek a változatnak egy sokkal izgalmasabb, huncutabb fajtája is. Amikor először látod meg a párod, pár másodpercig ne szólj semmit, majd harapdáld játékosan a szád szélét. Ha ez felkeltette érdeklődését, nyomj egy nagy csókot a szájára, amikor a legkevésbé számít rá. Tartson a csók legalább néhány másodpercig, legyen mély és “átható”. Legyen az üdvözlő csóknak az a mondanivalója, hogy “ez az, amire egész nap vágytam”. A csók után nézz mélyen a szemébe és köszöntsd!

A felfaló csók

Emlékszel azokra az időkre, amikor még csak jártatok és még nem feküdtetek le egymással? Akkor szenzációs érzés volt csókolózni, hisz ez volt az egyetlen útja a vágyak kinyilatkozásnak. Ha már kezd unalmassá válni az “otthon falai közt” szindrómában szenvedés, ideje bevetni A csókót. Kezdd egy csábító francia csókkal, de ne lépjetek tovább, csak jópár perc után, amikor nagy valószínűséggel meg vagytok bolondulva. A csókkal felpezsdül a vérkeringés, ez pedig teljesen lázba hozza a srácok “végtagjait”. Ha a kezek nem pihennek csók közben, az érzés akár tízszer erősebb is lehet!

A “csak azért” csók

A hosszú távú kapcsolatok egyik előnye, hogy akkor csókolhatod meg partneredet, amikor csak akarod. Használd ki azt a tényt, hogy kedved szerint bármikor lázba hozhatjátok magatokat egy meglepetés-csókkal. Tarthat rövid vagy hosszú ideig, a lényeg, hogy ne egy “gyors numera” pillanatnyi felvezetője legyen. Győződj meg arról, hogy mindkettőtöknek örömet okoz és nincs egyéb elterelő tény, amely befolyásolhatja hangulatotokat (munka, stresszhelyzetek). Minden csók arról kéne szóljon, hogy “te az enyém, én a tied, én is azt akarom, amit te…”. A hírtelen csókok előnye, hogy a kiszámíthatatlanság beindítja mindkettőtök étvágyát. Ha ilyen csókokkal ajándékozod meg kedvesedet, talán ő is részesíteni fog váratlan csókokban!

A búcsú csók

Az elköszönő csók legalább olyan erős, mint az üdvözlő, sokan azonban alábecsülik. Ahelyett, hogy partneredet röviden átölelnéd és szokásosan csókolnád meg, próbálj karjaiba furakodni és maradj úgy néhány percig, szántsd végig kezeddel a haját, majd lépj a két lába közé, mintha csak táncolni készülnétek. Csókold meg gyengéden és érzékien, hogy érezze mennyire kivételes ez a pillanat. Vigyázz, a csók végén nem biztos, hogy el fog engedni!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: