5 jó ok, amiért nem baj, ha a pasink fiatalabb

Posted in Tabutéma

Sok nő azonban nem megy bele egy kapcsolatba ha fiatalabb a férfi, mert tart attól, hogy mit fog szólni a környezete, pedig nem ezzel kellene törődni, csak az érzéseivel és a szívével. Amúgy is egyre több párkapcsolat-szakértő szerint is túl kellene lépni azon az ósdi felfogáson, hogy egy kapcsolat csak akkor működőképes ha a férfi az idősebb a nőnél, hiszen a nők vágyai és érzelmei is a 30-as, sőt, – sokak szerint – a 40-es éveikben vannak a csúcson, és ekkor velük igenis egy fiatalabb férfi jobban lépést tud tartani.

Ha eddig nem győztünk meg, íme itt van 5 további érv is a fiatalabb férfiak mellett:

1. Szórakoztatóbbak – általában az idősebb férfiak komolyabbak, így a velük eltöltött időben is főleg „komoly” témák kerülnek szóba, ellenben egy fiatal férfi tele van jó sztorival, vidám történetekkel nem is távoli iskola-évekből vagy a haverokkal való bulizásról, utazásokról, amelyekkel jól el tud szórakoztatni Téged.

2. A mának élnek – a fiatal férfiak még nem gondolnak állandóan a jövőre, sokkal inkább a pillanatnak élnek és az a céljuk, hogy az adott percben jól érezzék magukat és Téged is könnyen magukkal ragadnak.

3. Ambiciózusak és bizonyítani akarnak – egy fiatal férfi előtt még előtte áll az egész élet, még nem fáradt bele a napi rutinba és igyekszik bizonyítani a nőnek, hogy sikeres lesz munkájában és mindenképpen meg akarja mutatni Neked, hogy mire képes.

4. Igyekeznek boldoggá tenni és jobban odafigyelnek Rád – egy idősebb férfi elfoglaltabb a saját életével és problémáival és elképzelhető, hogy kevésbé figyel majd oda Rád, míg egy fiatal férfinak több az energiája, több figyelmet tud fordítani Rád, nemcsak lelkileg, de azt se feledjük, hogy egy fiatalabb pasi nagy valószínűséggel az ágyban is kitartóbb és kísérletezőbb kedvű, szóval több módon is tényleg boldoggá tud tenni Téged.

5. Magukat adják – A fiatalabb férfiak kevésbe játsszák meg magukat és a nők hamarabb megismerik a valódi énjüket, mint az idősebb férfiaknak. Egy fiatalabb férfit a tapasztalataid miatt „kezelni” is könnyebb.

Szóval ezek voltak az érvek, és azon nők szerint, akiknek fiatalabb a párjuk, még több ok is akadna. Egy biztos, ha kölcsönösen megtetszetek egymásnak egy olyan férfival, aki fiatalabb, nyugodtan fogadd el a meghívást ha randira hív. A párkapcsolat-szakértők szerint egyre több olyan pár lesz, ahol a férfi a fiatalabb, mert egyrészt a társadalom egyre elfogadóbb velük szemben és a nők is egyre inkább kiállnak a saját boldogságuk mellett. A pszichológusok szerint testi és szellemi értelemben is jól működik az olyan kapcsolat, ahol a nő az idősebb, és ha csak azt a tényt vesszük figyelembe, hogy a nők jóval tovább élnek mint a férfiak, rögtön érthetőbb, miért törnek lándzsát az ilyen típusú kapcsolatok mellett a szakértők.

Ne visszakozz tehát egy ilyen szerelemtől vagy kalandtól csak azért, mert lehet, hogy néhányan ferde szemmel néznek majd rátok, (pedig lehet csak irigyek a boldogságodra) ne a világ szájával törődj, sőt, ne is a barátok és a család véleményével foglalkozz, kizárólag arra figyelj, hogy TE jól érzed-e magad vele és boldoggá tesz-e Téged a srác. Ha pedig így van, akkor bátran vágj bele az új kapcsolatba és bővítsd a fenti listát a saját érveiddel a fiatalabb férfiak mellett.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: