5 ok, amiért érdemes fiatalabb pasival kezdeni

Posted in Tabutéma

A fiatal pasik számára, ahogy azt az Amerikai pite című filmben is láthattad, rendkívül vonzó egy idősebb, tapasztaltabb nő figyelme. Ez minden fiatal pasi közös fantáziája. Rengeteg férfi sokkal jobban szeret 10 vagy még több évvel idősebb nővel párkapcsolatba bonyolódni. Ennek oka egyrészt, hogy az idősebb nők nem szégyellik, hogy mit várnak a férfitól a párnacsaták idején és a kapcsolatban. Másrészt megunták a velük egy idős lányok bizonytalanságát és, hogy elvárásaik gyakran sem romantikus, sem vonzódás téren nem találkoznak.

Semmiképpen se riadj meg, mikor megtudod, a pasi, akit kiszemeltél jóval fiatalabb nálad. Ha tabunak gondolod, az sem baj, csak még izgalmasabbá teszi a kapcsolatotokat.

Öt jó ok, amiért érdemes belevágnod

1. Ha nálad fiatalabb pasival randizol, újra a bulik középpontjába kerülhetsz. Bizonyára neked is, mint sok más nőnek voltak olyan időszakok az életében, mikor partiról partira járt. Aztán mikor ez elmúlik, szinte el is felejted, milyen jó volt minden hétvégén táncolni és szórakozni. Ha összeszedsz egy helyes fiatal srácot, újra húszévesnek érezheted magad pont, mint a főiskolán.

2. Ha fiatal férfival jársz, azt jelenti, te vagy az az idősebb nő, akiről tini kora óta a haverjaival álmodozik. Tapasztaltabb vagy és a barátai biztosan leborulnak a lábai előtt, amiért meg tudott kaparintani magának. Mindnyájan tisztelnek téged és hidd el, el vannak ájulva tőle, hogy egy olyan dögös, magabiztos nő is leáll velük tárgyalni, mint te.

3. Amikor egy fiatal pasi panaszkodni kezd, hogy úgy érzi, öregszik és még mindig nem tudja, mihez kezdjen az életével, kiélheted rajta anyai ösztöneidet. Csak simogasd meg a fejét és sóhajtozz együtt érzően. Biztosan hálás lesz!

4. A hancúr egy energikus, fiatal pasival csodálatos! Teljesen lényegtelen, hogy vonzónak tartod-e magadat, vagy sem. Folyton téged akar, úgyhogy használd ki a lehetőséget minél többször! Az energiája téged is megfiatalít és rájössz, milyen jók is az együtt töltött hétvégi maratonok, melyekről már rég megfeledkeztél.

5. Nincs külső nyomás a kapcsolaton, nem kell senkinek megfelelnetek és ezért a belső feszültség is kevesebb. Senki sem beszél nagy és ijesztő eseményekről, mint a házasság vagy a gyerekvállalás, amikor még csak a húszas évei derekán jár. Még legalább 4-5 éve van addig, míg elkezd az élet nagy kérdéseiről gondolkozni.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: