5 rendkívüli tanács, hogy végre szerelemre találj

Posted in Tabutéma

Tartalmas, és lehetőleg hosszú távra szóló kapcsolatot keresel? Nem szégyen az! Nincsen varázsrecept a szerelem meglelésére, noha szeretünk útmutatókat keresni jóformán mindenhez az életünkben. De ha még mindig keresed a világban a nagy őt, akkor most szerencséd lehet: mi felsorolunk néhány alapvető tudnivalót, amelyek segíthetnek az életre szóló szerelem megtalálásában.

Tisztelet

Mielőtt fejest ugranál az ismerkedésbe, ezt az egyet tartsd észben: a tisztelet mindennek az alapja. Ahogy a megfelelő kommunikáció nélkül sem mehet semmi, ugyanúgy a tisztelet is egy megkerülhetetlen alapköve a kapcsolatoknak.
A kölcsönös tisztelet nélkül sohasem fogod teljesnek érezni magadat egy kapcsolatban sem, és nem is fogsz lehetőséget adni magadnak arra, hogy fejlődjön a személyiséged. Természetesen fontos, hogy külsőleg és belsőleg is vonzónak találd a párodat: de ha nem tiszteled őt – vagy ő téged –, akkor a vonzalom rövid időn belül bizony alábbhagyhat…
Helyes önkép

Ha túl sok időt töltöttél azzal, hogy éretlen csitrikre fecsérelted az idődet, az egyáltalán nem csak a csajokat minősíti. Vajon te miért pazaroltad olyan emberekre az energiádat, akik nem érdemelték azt meg?
Ha boldog, motivált, okos és humoros párt akarsz magadnak, akkor kezdd azzal, hogy te is ilyen férfivá válsz. Tégy azért, hogy jól érezd magadat a bőrödben, keress célokat, művelődj és nézz végre pozitívan a világra! Ha lusta vagy, negatív és depressziós, akkor csak a hasonló beállítottságú embereket fogod vonzani!
Időbeosztás

Nem szabad csakis arra koncentrálnod, hogy neked muszáj megtalálnod az igazit. Ezzel elveszed a mindennapok örömeit, és rettegni fogsz a kapuzárástól, mely még jó eséllyel egyébként is odébb van – illetve ahogy egyesek tartják, nem is igazán van a férfiaknál.
Fektess időt és energiát abba, hogy edzett legyél, érdekes hobbikat űzzél, és eleget tegyél a kihívásoknak, amelyekkel szembetalálod magadat. Ha így állsz hozzá a dolgokhoz, könnyebb lesz párt találnod, mint a szüleid padlásszobájából!
Jó környezet

Ismered a folyton nyavalygó, téged mindig lehúzó, semmivel sem elégedett embertípust? Aki nem örül, hogy összejössz valakivel, szidja a párodat, és aki szerint szakítanod kell? Ha van ilyen barátod vagy ismerősöd, akkor kerüld el messzire!
Egy boldog kapcsolathoz az is kell, hogy a barátaid támogassanak téged, és elfogadják a partneredet. Ha valaki csak azért fúrja a párkapcsolatodat, mert ő is magányos, akkor nincs szükséged az ő rosszindulatára.
Lazítás

Végső soron úgysem tudod irányítani a világ folyását, úgyhogy lazíts! Nem kell mindent az irányításod alatt tartani, és könnyen lehet, hogy akkor futsz bele életed párjába, amikor a legkevésbé gondolnád.
Nem szabad, hogy mindig depressziós legyél, ha nem sikerült egyetlen lánnyal sem megismerkedni a bárban. Kivételesen okos, szemrevaló, aktív sportoló és jó humorú valakit keresel? Akkor bizony az is lehet, hogy valami minőségi helyen kellet volna körbenézni… Lazítsd, élvezd az ismerkedés örömeit, és mindig legyél nyitott az új élményekre!
Ne gondold, hogy létezik minden problémára működő megoldás – a kapcsolatok sem ilyenek, úgyhogy itt is csak általános pontokat találsz arra, hogy mi segíthet. Az ember azt vonzza magához, amilyen ő maga is, úgyhogy a legtöbb, amit tehetsz, hogy magadon dolgozol, és minden lehetséges alkalmat megragadsz az ismerkedésre!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: