7 Dolog, amiről testalkatod árulkodik!

Posted in Tabutéma

Hosszú lábak
Tök mindegy, férfi vagy-e, vagy nő, ha hosszú a lábad, az emberek megőrülnek majd érted. Egy lengyel egyetem kutatása szerint azok a legvonzóbbak, akiknek 5 százalékkal hosszabb a lába az átlagosnál. Miért? Mert egészségesebbnek tűnnek. Persze van egy határ. Azokat már nem tartják vonzónk, akiknek 15 százalékkal hosszabb a lába az átlagosnál.

Kis didik
Van olyan tanulmány, ami szerint a férfiak, akik kisdidis partnert választanak, a behódolóbb társat szeretik, pénzügyileg magabiztosabbak, nem annyira érdekli őket a gyerekvállalás és kevésbé lepedőakrobaták, mint azok a férfiak, akik nagydidis nő mellett kötnek ki. És hogy miért választják a férfiak a nagydidis nőket? Mert a nagy didi az anyaságra emlékezteti őket. Bármit is jelentsen ez.

alkat

Nagy szerszám
Azt gondolnánk, hogy a nagy szerszámú férfiaknak nincsen problémájuk. Hát tévednénk. Azokat a férfiakat, akiknek hosszabb a szerszáma az átlagosnál, esélyesebb, hogy megcsalja a partnerük. És minden plusz centivel nő az esély, hogy megcsalják őket. De miért baj a nagyobb szütyő? Mert sok nőnek fájdalmas tőle a hancúrozás.

Szőrös mellkas
A legutóbbi tanulmányok szerint a nők vonzóbbnak találják a szőrtelen mellkasokat. Kivéve, ha az apjuknak szőrös volt a mellkasa, mert akkor jobban vonzódnak a szőrösebb férfiakhoz.

Homokóra-alkat
Több kutatás bizonyította, hogy a férfiak odavannak a homokóra alakú nőkért. Ki is számolták, hogy az ideális csípő-derék arány 0,7, tehát a derék körvonala a csípő körvonalának pont hetven százaléka kell, hogy legyen. Erre leginkább az a magyarázat, hogy így termékenyebbnek tűnnek a nők.

Rövid mutatóujj
Az nem feltétlenül igaz, hogy akinek nagy keze van, annak a szerszáma is nagy. De úgy néz ki, hogy akinek a mutatóujja rövidebb, mint a gyűrűsujja, annak jó eséllyel a szerszáma is nagyobb. De van erről más tanulmány is. Eszerint ha egy férfinak sokkal rövidebb a mutatóujja, mint a gyűrűs, akkor sokkal nagyobb eséllyel lesz meleg. Ugyanez a kutatás azt állítja, hogy az azonos nemhez vonzódó nőknek nagy hosszkülönbség van a két ujja között

Nagy csípő
A University of Leeds kutatása szerint a szélesebb csípőjű nőknek sokkal több egyéjszakás kalandjuk van. Eszerint a 14,2 hüvelyknél szélesebb csípőjű nők több férfival hancúroznak, mint a 12,2-nél keskenyebb csípőjűek.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: