7 női dolog, amitől a pasik nőiesnek tartják a nőt

Posted in Tabutéma

Gesztusok, apróságok, külső és belső tulajdonságok is meghatározzák a nőiességet. Divatos ruhák, jó illat, báj, törékenység? Minden nő másban látja a nőiességet, és más módon is próbálja elérni. De vajon mit gondolnak a férfiak? Mi az, amiben szerintük a nőiesség rejlik?

Bizonyára apróságok mozaikjából tevődik össze. Külső és belső tulajdonságok, gesztusok, szokások összessége lehet. Az alábbi képeken olyan dolgokat láthatsz, amelyek a nőiességet a nők egyik legfontosabb tulajdonságaként a férfiak szemében, együttesen alkothatják.

Nézegesd meg őket! Rád is jellemzőek?

1. Ápoltság
Lehet egy nőnek bármilyen divatos az öltözéke, lehet akármilyen szép, ha nem ápolt, nem is lehet nőies. Tiszta és puha bőr, rendben tartott körmök, szép kéz, jó illat. Ezek alapvetőek a nőiesség szempontjából.

2. Szép haj
Az ápoltsághoz is lehetne sorolni, mégis külön kategóriát képezhet, ugyanis a hajviselet üzenetet hordoz magában. A hosszú tincsek, a hullámok, a bolondos fürtök vagy a szép esésű rövid frizurák mind nőiességet sugároznak.

3. Igényes öltözködés
A nőies nő szeret öltözködni, szeret ruhákat vásárolni, és tetszeni akar. Érdekli a divat, de mindig a jó ízlés határain belül választja ki a gardróbjába kerülő darabokat.

4. Vonzó fehérneműk
A nőiesség egyik alapköve, hogy a ruha alatt megbújó fehérnemű is csinos és vonzó legyen. A férfiak nagy többségénél a csipkés a favorit.

5. A női táska
A női táska örök rejtély a férfinem számára, és alapvető tartozéka is a nőnek, hiszen a mindentudó retikül nélkül a nő nem is lenne igazán nőies.

6. Apró gesztusok
Egyéntől függ, kinek milyen kis aprósága van, amit, ha elfelejtkezik magáról, elkezd csinálni. Ilyen lehet például a haj csavargatása, amit egyébként sok férfi vonzónak tart, ezáltal nőiesnek is.

7. Tipikus női szokások
Bár a férfiakat néha bosszantja, mégsem látnák nőiesnek a párjukat annyira, ha tíz perc alatt elkészülne, és nem kellene neki egy óra, vagy ha egy utazásra nem több bőrönddel indulna. Ezek tipikusan női dolgok, és ha nem lennének, hiányoznának.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: