7 nőtípus, akiért bolondulnak a férfiak: te is beletartozol?

Posted in Tabutéma

Egyes nők bizonyos tulajdonságuk révén az ujjuk köré csavarják a pasikat. A belső tulajdonságok legalább olyan fontosak a vonzalom kialakulása szempontjából, mint a külsők. Bizonyos nők egy adott jellemvonásuk révén szinte mágnesként vonzzák a pasikat: nézd meg, hogy milyen nőtípusok bolondítják meg a férfiakat!

1. Akinek udvarolni kell

Már idejét múlta az a nézet, hogy csakis a férfi udvarolhat a nőnek, ám éppen ezért vonzó a másik nem számára, ha egy nő hagyja, sőt, elvárja, hogy meghódítsák.

2. Az okos nő

A férfiaknak imponál, hogyha egy nő okos, hiszen eszessége révén feltalálja magát egy társaságban, és a férfiak szeretik benne, hogy el tudnak vele beszélgetni.

3. A barátságos, közvetlen nő

A férfiak kedvelik az olyan nőket, akik közvetlenül, barátságosan viselkednek velük, nem véletlen az sem, ha egy ellenkező nemű barátjukra egyszer csak másképp tekintenek.

4. A házias nő

Ha egy nő házias, jól boldogul a főzéssel, a mosással és vasalt már inget is, az vonzza a férfiakat, hiszen ez azt mutatja számukra, hogy a közös háztartásban is öröm lesz vele együttműködni.

5. A sikeres nő

A sikeres nő vonzereje abban rejlik, hogy céltudatos és határozott, tudja, hogy mit akar, és ezzel a tulajdonságaival nemcsak a munkában eredményes, hanem a férfiakat is leveszi a lábáról.

6. A jó humorú nő

Szintén vonzza a férfiakat az a nő, akinek jó humora van, aki mindig képes nevetésre bírni a másikat. A pasiknak ugyanis tetszik, hogy mellette vidámak lehetnek.

7. A szenvedélyes nő

Egy szenvedélyes nő csupa tűz, akinek minden cselekedetét meghatározza ez a jellemzője. Nem fél kimutatni azt, amit érez, és ez magával ragadja a férfiakat.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: