7+1 dolog, amit a pasik a nőkben keresnek

Posted in Tabutéma

A küldetésünk, hogy megtaláljuk mi az, amit a pasik a nőkben keresnek. Lehetetlen? Nem teljesen. Itt van a randiguru 10 jótanácsa, arról mi mozgat egy olyan férfit, aki komoly barátnőre vágyik

A nőnek legyen saját élete – és a legjobb, ha meg is tudja őrizni

Igen, ez azt jelenti, hogy gondoskodtok magatokról, figyelmet fordítotok egyéniségetekre, és időt szakítotok a családotokra és barátaitokra is. Keressétek a kalandos utazásokat. És tudjátok élvezni az életet – egy délutáni kávétól egy sétáig. Ne várd el a barátodtól, hogy ő jelentse számodra a létezést, más szóval ne azt várd, hogy felbukkanjon egy férfi, aki mellett elkezdődhet a valódi életed!

2. Soha ne a nő tegye meg az első lépést!

A kérdés a végtelenségig vitatott, és nincs igazi konszenzus. De szakértőnk igazán abban hisz, hogy a nőknek soha nem szabad üldözniük egy férfit. Várd meg, amíg kezdeményez és randit kér.

3. Csinos legyél, de ne nyomulós!

Dögösnek lenni egészen mást jelent a kapcsolat elején, mint a kapcsolat során. Az udvarlás kezdetén tartózkodj a pajzán tartalmú megjegyzésektől. Flörtölj úgy, hogy jeleket küldj, érintsd meg az alkarját, vagy a térdét, de csak barátságosan. Amikor a kapcsolat kezd komolyra fordulni, és feltételezhetően sokkal intimebbé válik, az érintések és a nyilvános megnyilvánulások sokkal helyénvalóbbak lesznek.

4. Várd ki a hancúrozás idejét!

Igen, a vágyak forradalma már rég elérkezett, mégis sok férfi „tiszta nőre” vágyik manapság, és az összebújás még mindig nagy lépés a párok számára. Sokan nem is mérik fel, hogy mennyit változtat a hancúr egy kapcsolat dinamikáján. Az együttlét során a női szervezetben oxytocin hormon termelődik, ami a kutatások szerint extra melegség-érzetet ad, és vágyat kelt a partner iránt. Így pedig olyan szintre is elviheted a kapcsolatot, ahova az nem jutott volna. Legjobb, ha legalább egy hónapot vársz, mielőtt eljutsz egy férfival az ágyig.

5. Legyél te a ragyogó háttér!

Segíts neki, hogy jól fessen a főnöke előtt, nevess a viccein, segíts neki ragyogni, amikor fontos. És persze érd el, hogy ő is megtegye érted ugyanezt.

6. Soha ne gyakorolj rá nyomást!

A férfiak irtóznak a stressztől, ezért kerüld a napközbeni folyamatosan telefonhívásokat, e-maileket vagy folyton célzásokat tegyenek a jövővel kapcsolatban.

7. Ne hagyd magad!

Egy rendes nő soha nem fogad el rossz viselkedést, és nem is kell: a férfiak is jobban tisztelik azokat a nőket, akik tudják a saját értéküket. De ne is kezdj olyan valakivel, aki házas, párja van, szóban vagy fizikailag durva.

+1. Egy rendes nő mindig rendes férfit válasszon!

Nézz olyan valaki után, aki hűséges és megbízható, és jól bánik veled. Legyen becsületes, és a mellett, hogy meghagyjátok egymásnak a saját életeteket, tudjatok egymásra számítani. Nem árt az sem, ha kiiktatjátok a legnagyobb konfliktusforrást: az anyagi ügyeket. Bármilyen nagy is a vonzalom: a takarékoskodók gondolják meg kétszer, mielőtt költekezőkkel szűrik össze a levet!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: