8 apróság, amivel magadba bolondíthatod az új pasidat!

Posted in Tabutéma

Amikor összejössz valakivel, aki nagyon tetszik, és bizonytalan vagy, hogyan érez irántad, vesd be ezeket a trükköket, amik biztosan felgyorsítják azt, hogy beléd zúgjon!

8 tipp Neked:

1 Legyen a hűtődben mindig olyan ital és étel, ami az ő kedvére való. Ezzel az aprósággal könnyedén éreztetheted, mennyire figyelmes vagy!

2 Készíts neki valami könnyű kaját. Hiszen ezzel a húzással te leszel a tökéletes nő:istennő + konyhatündér egyszerre! Ne aggódj, nem kell minden egyes alkalom után…

3 Lepd meg: nyiss ajtót például fehérneműben, ezt sem kell túlzásba vinni és jó megtudakolni előre kivel érkezik, nehogy ciki legyen a sztory vége !

4 Legyél nyitott! Ha arról van szó, hogy egy új programot szeretne megmutatni neked, vagy új dolgot kipróbálni az ágyban, ne mondj rögtön nemet, gondold át a dolgot.

5 Bánj úgy a barátaival, mintha a te barátaid lennének. Legyél kedves, és nyitott, hiszen ha őket megnyered, akkor már a pasi is félig a tenyeredből eszik majd.

6 Tegyél meg neki apró szívességeket! (Persze ne hagyd magad kihasználni.) Például mosd el a tányérokat, ha hamarabb érsz a lakásába, mint ő, vagy vasald ki az ingeit.

7 Küldj át neki napközben olyan e-maileket (ne minden egyes nap), amiről tudod, hogy érdekli, például a kedvenc sorozatának évadnyitó promó videóját, vagy vicces kisfilmet a kedvenc focicsapatáról.

8 Készülj fel a kedvenc focicsapatából is. Például, amikor meccset néz, mondj neki pár érdekes statisztikát vagy hírt a játékosokról. Meglepődik majd, és biztosan értékeli a dolgot!

forrás: Joy.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: