8 forró hancúrtipp a hosszú hétvégére a kísérletező kedvűeknek!

Posted in Tabutéma

Meguntad, hogy a hancúr csak az ágyra korlátozódik. Talán kicsit fűszerezhetnétek a dolgot. Vannak tippjeink, hogyan pezsdítheted fel az együtt töltött időt!

A konyhaasztal

Kezdődjön így a vacsora – légy te az előétel. Ráadásul így el is égethettek pár kalóriát. Egy szenvedélyes, gyors menet a konyhaasztalon, és garantáltan megjön majd az étvágyatok.

A mosógép

Bár első hallásra kicsit bizarrnak, sőt viccesnek tűnik – érdemes kipróbálni. Az extra mozgást könnyű lesz megszokni, de akkor sincs baj, ha csak egy hatalmas nevetés lesz a dologból…

A gardrób

Sötét és szűk – kifejezetten izgalmas helyzet. Körülvesznek a ruhák, kabátok, harisnyák és cipők. Támaszkodjatok a falnak!

Kád vagy zuhany

Meleg, nedves és érzéki – a fürdőszoba. A kádban kényelmesen elfértek és már-már romantikus lehet az együttlét. A zuhanyt inkább a szenvedélyes pároknak ajánljuk!

Borospince Mintha csak egy barlangban lennétek: kicsit hűvösebb van, a levegő is dohos. A finom nedűk pedig meghozzák a kedvet…

A zongora

A Micsoda nő című film egyik legérzékibb jelenete, amikor Julia Roberts ráül a zongorára, az étterem személyzete pedig diszkréten visszavonul, hogy kettesben hagyja a párt. Nem is kell mást tenned…

A padló

Nem is kell magyarázni. Kicsit keményebb és talán kényelmetlenebb, de mindenképpen izgalmas tud lenni.

A garázs

Nagyon egyszerű és kézenfekvő választás. Itt nyugodtan elbújhattok, és a tinikort idézve lehettek egymáséi akár a kocsi hátsó ülésén is.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: