9 érdekes tény a hancúrozásról

Posted in Tabutéma

Csillapítja a fájdalmat
Ismerős az a kifogás, hogy „fáj a fejem, ne most, drágám?” Akkor jól figyelj: a női elmegyek szó elhangzása során endorfin, köznyelvi megnevezéssel boldogsághormon termelődik a szervezetben, amely természetes úton mérhetően csillapítja a fájdalomérzetet. Ugye, mennyivel kellemesebb, mint a tabletta?

A legtöbb baba
Fjodor Vasziljev név szerint sosem említett felesége élete során összesen 69 gyermeknek adott életet a XVIII. században. Tizenhat kettős, hét hármas, és négy négyesiker-terhessége volt. A kor statisztikáinak ellentmondva 67 csecsemő megélte a felnőttkort.

A legdögösebb szakma
A brit Glamour magazin felmérése alapján az olvasók háromnegyede szokott arról fantáziálni, milyen észvesztő lenne, ha párjuk tűzoltó-egyenruhába öltözne. Úgy tűnik, az uniformis különös hatással van a gyengébb nemre, mert a rendőrszerelés is előkelő helyen végzett.

Igazságtalan hancúr
A férfiak háromnegyede, míg a nők 29%-a jut el mindig a csúcsra behatolás útján. Erre mondják, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. A csajok statisztikájában egyébként nincs benne a kis barack izgatásával elért élvezet, és persze a szájjal való kényeztetés sem.

Monogám csajok
Szintén egy női magazinos felmérés útján derült ki, hogy a brit hölgyek 75%-a inkább hancúrozna ugyanazzal a férfival egy egész életen át, mint százzal. Igen, a maradék 25% mind a százat választotta, tehát közöttünk is akadnak kalandvágyóak!

Casanova titka
Giacomo Girolamo Casanova velencei kalandor írásai alapján több mint száz nővel párnacsatárzott. A XVIII. század hódítója külsőre egyáltalán nem volt jó pasi, ezért kortársai valamilyen titokra gyanakodtak a teljesítményével kapcsolatban. Egyesek szerint hipnotizálta, míg mások úgy vélték, egyszerűen elkábította „áldozatait”.

Az első születés szabályozás
Az ókori Egyiptomban krokodiltrágyát alkalmaztak születés szabályozás gyanánt, mert természetes ivarsejt ölő anyagot tartalmaz. Egyfelől fogalmunk sincs róla, hogyan jöttek rá az anyag eme tulajdonságára, másfelől pedig az alkalmazás nem tűnik sem jónak, sem praktikusnak…

Reggeli kényeztetés helyett
Dr. John Harvey Kellogg, a teljes kiőrlésű gabonapehely atyja ellenezi, hogy az emberek magukhoz nyúljanak. Forradalmian egészséges reggelijének célja az volt, hogy a jóllakottság érzetével elterelje a figyelmet a bűnös gondolatokról. Ha pelyhet eszel, nem nyúlsz magadhoz – valahogy így szólt a feltételezés.

Áll a cövek
A merevedés kellemes és kellemetlen szituációk forrása a férfiak számára. Nőként rejtélyes folyamatnak tűnik számunkra az egész. Éppen ezért érdekes megtudni, hogy naponta átlagosan 11 alkalommal szokás rajta átesni. Gondolj bele, milyen lenne, ha ennyiszer „magától” dudorodni kezdene a nadrágod! Reméljük, sikerült néhány újdonságot megsúgnunk!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: