A 30 feletti nők szendék vagy szenvedélyesek csábítók?

Posted in Tabutéma

Harminc felett sokan érzik úgy, hogy már nem elég csábítóak. A hatékony társkeresés előtt ebben az időszakban számtalan akadály áll. A nő küzd a külvilág szinglik ellen irányuló sztereotípiáival, és persze saját korlátaival is. Alacsony az önbizalma, tele van negatív tapasztalatokkal és fél az újabb visszautasítástól. A megoldás kézenfekvőnek tűnhet, a gyakorlatban azonban sokszor csak nehezen kivitelezhető. Fogadd el végre magad a pozitívumaiddal, negatívumaiddal együt! Át kell lépned az öregedés mítoszán, és tudatosítani kell magadban, hogy végre magabiztos, érett és vonzó nővé váltál, akiért, ha hagyja, két kézzel kapkodnak majd a férfiak. Meg kell tanulnod újra bízni másokban, és abban, hogy lehetőséged nyílhat egy boldog párkapcsolatra.

1. Önbizalom

Lerágott csontnak tűnik, de a csábítás első lépése mégis mindig, minden körülmények között a magabiztos fellépés marad. Ne sopánkodj a ráncaid vagy az alakod miatt, és ne beszéld be magadnak, hogy a korod miatt kevésbé vagy vonzó a pasik szemében! Amint elfogadod önmagad, és elhiszed, hogy az előnytelen adottságaiddal együtt is szerethető vagy, megváltozik a kisugárzásod, és felkapják a fejüket a közeledben lévő férfiak.

2. Kortalan flört

Nem vagyunk már kamaszok – na és? Ne aggódj a korod miatt, harminc fölött izgalmasabb flörtölni, mint valaha! Ha eddig gondjaid akadtak a csábítással, akkor most dobd be magad! Toborzod össze a csajokat, és szedjétek össze a kellékeket a péntek esti partira; a pink rúzst, a merész tekinteteket és a csábos mosolyt!

3. Kényeztesd magad!

Szeresd picit jobban önmagad, és a pasik is odalesznek érted! Fizesd be magad végre egy wellness hétvégére, járj rendszeresen masszőrhöz és szaunázni, és vásárolj minden hónapban valami csini cuccot magadnak a félretett pénzedből.

4. Sportos hétköznapok

Mi sem vagyunk az XS-es méret hívei, de azért valljuk be, az alakformálás sokszor egészen fontos szerephez jut a csábítás gyakorlatában. Ne menj bele ijesztő diétákba, és ne kínozd magad órákig az edzőteremben. Heti 3-4, rövidebb alkalom viszont már néhány hét után eltünteti a felesleges párnácskáidat, és dögösebbé teszi a megjelenésed.

5. Plusz tíz perc a tükör előtt

Ha a cél a férfitekintetek bezsebelése, akkor mostantól vége a reggeli kapkodásnak. Kelj picit korábban, szánj több időt az aznapi szett kiválasztására, és persze a sminkelésre! Tudtad, hogy a férfiak előszeretettel nézegetik a szemeinket és az ajkainkat? Légy mindig ápolt, és ha szolidan is, de azért sminkelj: használj mindig ajakbalzsamot, keress a személyiségedhez illő rúzst, és nagyítsd a szemeidet a megfelelő szemhéjpúderrel és spirállal!

6. Hódíts a hajaddal!

Évek óta ugyanúgy hordod a hajad? Akkor irány a fodrász, akivel kitalálhatjátok, melyik az az igazán csajos frizura, amit nemcsak könnyű kordában tartani, de még vonzónak is érzed majd magad benne. És mivel a pasik imádják a változatosságot, ügyelj rá, hogy pár naponta viseld máshogy az új frizurádat!

7. Magas sarkút mindenkinek!

A magas sarkú cipő nem éppen a legkényelmesebb viselet, a csábító nő kellékei közül mégsem hiányozhat. Egy magas sarkú cipő ugyanis megnyújtja a lábaidat, megemeli a popsidat, ezzel egészen vonzó alakot kölcsönözve neked. Ez az, amiért minden pasi odavan.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: