A női szépség titka – A pasik szerint

Posted in Tabutéma

A szép nő sokféle alakot ölthet. Lehet szőke, barna, telt, sovány, magas esetleg alacsony. Ízlés kérdése. Ám van néhány dolog, ami a külsőtől függetlenül tesz minket széppé, és ezt egy rosszabb napon hajlamosak vagyunk elfelejteni. Megkértük hát a férfiakat, emlékeztessenek minket a szépség legfontosabb összetevőire.

Sándor (26)

Ha nagyon lesarkítom, két csoportra lehet bontani a nőket. Szerintem léteznek a jó csajok. Nekik gyönyörű a testük, és mindig flottul néznek ki. Az ő esetükben nem szükséges, hogy az arc kedves vagy különösebben szép legyen, mert egy kis sminkkel feljavítják az összképet. Az ilyen nőkről a legtöbb férfinak ugyan az jut eszébe, és ez nem a szépség…

A másik kategóriába tartoznak a szép nők. A külső jegyeket nyilván nem lehet objektíven meghatározni, de náluk nem is ezt helyezzük előtérbe. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy szép nő, ne lehetne egyben jó csaj is, de ez nagyon ritka egybeesés. Szóval, ha valakire azt mondjuk szép, ott már többről van szó, mint a vonzó formákról. A lényeg, hogy lennie kell benne valaminek, ami első látásra megfog. Ez sok minden lehet. Ha magamról beszélek, akkor számomra a mosoly, a szép szempár, az ápoltság, és a pozitív kisugárzás a mérvadó. De még ez is kevés, ha nincs meg az a plusz, amit nevezhetünk mondjuk életkedvnek. Hiszen lehet valakinek szép mondjuk az arca meg jó alakja, de ha olyan mint egy darab kő attól ő még nem szép, szerintem.

Te hogyan bókolsz?

Én óvatosan bánok a bókokkal, már ami a szavak szintjét illeti, mert ha túl gyakran hangzanak el dicséretek, akkor sokat veszítenek az erejükből. Egyébként szerintem a nők hajlamosak csak a szavakban kifejezett bókokat értékelni, pedig egy virág, egy kedvenc édesség a hűtőben, vagy egy romantikus vígjáték a moziban is bóknak számít.

Vilmos (32)

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert ahány férfi, annyi fajta a női szépség. Csak azt tudom elmondani, hogy számomra mitől szép egy nő. A legfontosabb szerintem, az, hogy tisztában legyen önmagával: ez egyik vetületében magabiztosságot, másik vetületében pedig érzelmi intelligenciát jelent.

Te hogyan bókolsz?

Meglátásom szerint egy nő a bókban érzelmi támogatást keres. Ergo minden kérdésben, amiben egy nő támogatásra szorul, érdemes bókolni. Ez tényleg bármi lehet a világon a legbanálisabb dolgoktól a legfontosabbakig.

Péter (28)

Szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig mindig gyönyörű és sugárzó lányok barátja lehettem. Hogy mi is fogott meg bennük? Bár kissé elcsépeltnek tűnhet, de az a szépség valóban belülről fakad. A szép nők számomra azért szépek, mert magával ragadó a kisugárzásuk. Ilyenkor nem számít, ha esetleg picit vastag a boka, nagyobb az orr, szélesebb a csípő, vagy kisebb a mell. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindezek nem számítanak. Igen számítanak, de nem elsősorban. A férfiak képesek beleszeretni egy szép szembe, egy mosolyba, egy szokásba, egy hangba vagy bármi másba.

Te hogyan bókolsz?

A kapcsolataimban mindig megpróbálok egy nem éppen könnyű szabályt követni. Úgy kell szeretni, ahogy a másiknak arra igénye van. Hiába veszek valakinek minden nap egy virágot, ha neki éppen az a vágya, hogy egy kávé mellett beszéljük meg a napi gondokat. Éppen ezért azt javaslom, hogy a kapcsolat elejétől kezdve kommunikáljunk, és úgy szeressünk, úgy bókoljunk, ahogy arra a partnerünknek szüksége van.

Kálmán (30)

Tökéletes nő, épp úgy, ahogy tökéletes férfi nem létezik. Olyan csak a filmekben van, hogy a főszereplő minden szempontból esztétikus, okos, sikeres, boldog, és még az állatokat is szereti. Valami mindig hibádzik, és ez nem is baj. Ha a szépség mibenléte a kérdés, számomra egy a lényeg: ez az őszinteség. Ha egy nő nem szerepet játszik, hanem önmagát adja az már egyfajta szépség. Legalábbis nekem. A jó csajokat persze minden férfi szeretné ágyba vinni, de ez már egy másik témakörbe tartozik.

Te hogyan bókolsz?

Sajnos nincs elég türelmem a nőkhöz, ezért nem tudok mindig úgy és annyit bókolni, amennyit kellene. Mindemellett azt gondolom, nem érdemes kizárólag a szép szavaknak hinni. Sokkal nagyobb bók a tolerancia, az, hogy elviselem a másik rossz pillanatait, mint az, hogy megdicsérem a fenekét.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: