A Nők 3 kedvenc hancúr pozíciója!

Posted in Tabutéma

Próbálj ki egyet már ma! Vagy akár az összeset. Az biztos, hogy nagyon hálás lesz partnered, és garantáltan te sem okozol csalódást. Az öröm pillanatait sokféleképpen át lehet élni, de ha igazán szeretnél partnerednek kedveskedni akkor ezeket mindenképp ki kell próbálnod. A lassú szorosan simulós összebújás a nők kedvence, de persze a gyors tempóért is rajonghat, ha már megvan a kellő vágy odalent.

1. Ha a nő van felül

Bármilyen meglepő, sok nő szeret irányítani. Az ágyban is. Kifejezetten jó érzés beleülni és lovagolni szabadon, és felülről uralni a helyzetet. Ilyenkor magabiztosnak, tüzesnek és játékosnak érzi magát a gyengébbik nem.

Ez a pozíció azért is remek, mert a nő igen kényelmes helyzetbe kerül, eldöntheti, hogy mikor és hogyan szeretné elérni a beteljesülés pillanatát.

Ha egy garantált őrjítő pillanatot szeretnél ajándékozni partnerednek, akkor ne a fel-le mozgásban segítsd, hanem kérd meg, hogy amennyire csak tud, dőljön előre, kissé domborítsa a hátát, kerüljetek odalent minél közelebbszorosan simuljatok össze, és lassan, erőteljesebb „dörzsöléssel” mozgassa az csípőjét. Hátsóját megfogva még közelebb tudod húzni magadhoz.

2. Amikor a nő van alul

A leghagyományosabb pozíció, mégis tagadhatatlan, hogy a csajok kifejezetten kedvelik ezt a „jó kisfiús” régi lemezt. Ugyanis ez a helyzet fejezi ki leginkább az érzelmi kötődést, a férfi uralkodását és egyben védelmező szerepét a nő fölött. Vagyis ami a hölgyek gerjedelmét a legtöbb esetben előcsalogatja: az érzelmeket, szeretetet, szerelmet. Ráadásul megszakítás nélkül csókolhatjátok, ölelhetitek, nézhetitek egymást, miközben a hálószoba adta kényelmet is kihasználhatjátok.

+ 1 tipp: Azért, mert ezt a pózt mindenki ismeri, még ne gondold azt, hogy nem lehet rendkívüli. Tegyél párod popsija alá egy kispárnát, és lassítsd le az ütemet. Hagyd, hogy átérezze lassan, finoman újra és újra a pillanatot. Húzd el, ameddig csak lehet az ütemes és gyors eggyé válást egészen a csúcsig. Egészen biztos, hogy emlékezetes „előadással” ajándékozod meg kedvesed.

3. Hátulról

A legtöbb nő kifejezetten rajong ezért a pózért, már csak azért is, mert így a legkönnyebben elérhető az a bizonyos női pont. Ráadásul igen vágykeltően hat a férfi számára is − amit mi nők jól tudunk − egy csinosan és nyíltan hívogató tompor.

Előny még, hogy ebben a helyzetben nem kell különösen ügyelni a behatolás szögére sem, hiszen a helyzet adott.

+ 1 tipp: Partnered örömét úgy növelheted, ha nem csak szerszámoddal tevékenykedsz lelkesen, hanem használod a kezed is, kicsit előre hajolva biztosan vissza tudsz nyúlni a nő lábai közé.

 

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: