A szinglilét jó oldalai, mert olyan is van

Posted in Tabutéma

Persze ha már itt vagy, akkor nyilvánvaló, hogy annyira mégsem élvezed, hiszen párt keresel, ismerkedsz. De azért érdemes továbbolvasnod. Nem jön mindig azonnal az igazi, vagy ahogy a mondás tartja, előfordulhat egy még rosszabb eset, hogy nem az igazi jön el. Ilyenkor mégis csak jobb az egyedüllét, mint erőltetni valamit, ami eleve halálra van ítélve.

Íme öt ok, amiért jó szinglinek lenni, vigasztalásképpen azoknak, akik már a türelmük, kitartásuk végén járnak. Ne keseredj el, mindennek van jó oldala!

Kezdjük mindjárt az elején, a lakással, ami szingliként csakis a te birtokod! A te cuccaid, amiket úgy rendezel, ahogy akarsz. Csak a kreativitásod szab határt. Jöhetnek a rózsaszín plüssök, amit az előző pasid annyira gyűlölt, hogy mindet el kellett rejtened. És fiúk esetén többé a fociereklyék sem lesznek útban senkinek!

Ugyanez a helyzet az ággyal is. Tudom, hogy sokszor rossz este egyedül a párnára hajtani fejünket, de semmiképp sem szabad ezen sopánkodni. Ha másnak nem is, hát örülj annak, hogy senki nem nyúlja le a kedvenc párnád, takaród, nem lök le, nem túr ki az ágyról, és úgy fekszel, ahogy tetszik. Sovány vigasz a magányra, de azért néha napján mégis jól esik így elnyújtózni.

Most végre valóban elindulhat a sorozat- vagy épp focimaraton! Kinek mi van ínyére. Egész nap bámulhatod a brazil szappanoperákat, vagy a legnagyobb gólok visszajátszásait, ha ahhoz van kedved. Senki nem szól bele, és nem kapcsolja el a tévét pont a legizgalmasabb részeknél.

Jöhetnek a kádban, a forró habos vízben eltöltött végtelen órák, amikor a telefont kikapcsolod, és csak relaxálsz. Fantasztikus lesz! Szerezd be azt a könyvet, amit már olyan régóta el akarsz olvasni, csak eddig soha nem volt rá időd az egész napos felügyeletet igénylő pasid/csajod mellett.

És figyelj, a legjobbat a végére hagytam: annyit flörtölhetsz büntetlenül, amennyit csak akarsz! Nincs többé a két vigyázó szempár, aki már akkor is rosszallóan nézett, ha az utcán elment melletted valaki. Szingliként bátran mosolyoghatsz rá idegenekre, öltözhetsz kacérabban, és ismerkedhetsz bárhol, ahol eddig nem tehetted! Ne szalaszd el a rengeteg lehetőséget, mely akár csak egy hétköznap során, a munkába menet, a metrón adódik.

Légy bátor, és flörtre fel! Ha annyira még nem vagy elszánt, hogy élőben tedd, akkor se bánkódj. Hiszen sokat és türelmesen kell halászni, mire végre az aranyhal a horgunkra akad!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: