A testi vonzalom összefüggése a méretarányokkal

Posted in Tabutéma

„Ruha nélkül állok a tükör előtt, és azon kattogok, vajon tökéletes e, vagy éppen megfelelő a méretarányom” Népbetegségnek nevezném a manapság kialakult helytelen énképet, amit alkotunk magunkról, nagy részben a média hatására.

Szenvedünk a méreteink miatt, méregetjük magunkat, holott a férfiak igenis odavannak a széles csípőméretekért! „Körülbelül 4-5 évig bajlódtam folyamatosan egy olyan adottságom miatt, amit mára már talán büszkeséggel is villantok meg!

A macerás vásárlások, hogy olyan ruházatot találjak magamra, ami sz*xi viszont kellőképpen takarja az átlagnál szélesebb csípőmet, katasztrófa! Elég volt! Miért ne lehetnék rá inkább büszke?” Miért is? A széles csípőnk láttán a férfiak fantáziája beindul, ez náluk egyfajta ösztön, mivel a köztudatban azt tartják hogy, a szélesebb altájjal rendelkező nők számára könnyebb a szülés. Vannak akik viszont ezt az információt cáfolják.

A tökéletes méretarány 90-60-90. Állítják sokan, ez az ideális. Szerintem mindenkinek más az ideális. Széles, akár keskeny csipő is lehet sz*xi, és nem feltétlen szükséges lufi mellekkel rendelkeznünk ahhoz, hogy megfeleljünk minden pasi számára! Hiszen ki akar megfelelni mindenki számára? Ismerek jó pár olyan férfit aki egyáltalán nincs oda a nagy mellekért, pontosan így fogalmazott : „ Miért is szeretném a nagy melleket? Hancúrozás közben csak azokat látnám. Eltakarna mindent!”

vonzalom
A női testalkat típusai:

-Banán, vagy szögletes forma: Az altáj keskenyebb mint a felsőtest mérete!
-Alma (Fordított háromszög) forma: A kar és a felsőtest szélesebb, ugyanakkor keskenyebb a csípő!
-Körte (Háromszög) forma: A csípő (altáj) szélesebb mint a felsőtest! A zsírszövetek eloszlása inkább a fenék koncentrálódik, majd a csípőre, combokra!
-Homokóra forma: Az altest és a felsőtest majdnem egyforma. A testzsír arányosan oszlik el az egész testen!

Hála a természetnek nem vagyunk egyformák, ugyanúgy, mint ahogy a férfiak himbilimbi mérete sem egyforma! A lényeg, hogy a magunkról kialakított kritika maradjon egészséges, a tőlünk telhetőt úgyis megteszzük, hogy „tökéletesek” legyünk!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: