A vállad fölé vagy a derekadra teszi a kezét a pasi, ha átölel? Ezt jelenti:

Posted in Tabutéma

Olvass a pasi testbeszédéből a valódi érzelmeiről! A testbeszéd olykor sokkal őszintébb és kifejezőbb, mint a szavak, ezért érdemes tisztában lenned azzal, hogy a legalapvetőbb gesztusok mit jelentenek. Ha kíváncsi vagy, hogyan érez irántad mélyen, legbelül a pasi, és hol tart a kapcsolatotok, figyeld meg, hogyan ölel át. Összegyűjtöttük a leggyakoribb ölelési formákat, illetve jelentésüket, ismerd meg őket!

Ha a pasi erősen magához szorít, miközben átölel, az arról árulkodik, hogy feltétel nélkül bízik benned, és nem fél kimutatni az érzelmeit, mert tudja, hogy viszonzásra találtak. Ám nem csak az ölelés intenzitása bír jelentőséggel: Olvass tovább, hogy megtudd, még mire kell figyelned!

A másik legfontosabb tényező az, hogy hol a pasi keze, miközben megölel. A legintimebb, legszenvedélyesebb érzelmekről akkor kaphatsz bizonyságot, ha a férfi tenyere a derekadnál, illetve annál kicsit lejjebb pihen.

Az is őszinte, de inkább baráti vagy testvéries érzelmekről árulkodik, ha a férfi a hátad felső részét fogja vagy simogatja ölelés közben.

Ha rendszerint mögéd kerülve, váratlanul és hátulról ölel át, az arra utal, hogy szeret és védelmez téged, és ki akarja mutatni az érzelmeit, csak még nem oldódott fel előtted. Ez egy biztonságos mód számára, mert nem találkozik a tekintetetek az intim pillanatban, viszont tudomásodra hozza, hogy odavan érted.

Amennyiben az ölelés egyoldalú, vagyis te átkarolod a pasit, de az ő karja csak lóg, vagy lazán fog, és közben elfordítja a fejét, nem valószínű, hogy viszonozza az érzelmeidet, és próbál távolságot tartani.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: