Aktívabban gyűrik a lepedőt a 40 felettiek

Posted in Tabutéma

Megdöbbentő felmérést közölt nemrégiben az egyik hazai társkeresésre szakosodott portál, amelynek konklúziója szerint a magyarok sokkal aktívabb hancúr életet élnek 40 év felett, mint fiatalabb korukban.

A felmérés szerint minden hatodik kitöltő havonta mindössze egyszer vagy kétszer bújik össze kedvesével, de az átlag havonta 10 alkalommal bújuk ágyba partnerével vagy valaki mással, és csak mindössze a kitöltők 8 százaléka nyilatkozta azt, hogy naponta hancúrozik egyet párjával.

Sokan úgy gondolhatják, hogy ez a réteg a fiatal felnőtteket fedheti le, a valóságban azonban korántsem így van, a nyolc százalék jelentős része ugyanis a 40-50 éves korosztály volt, akik tehát aktívabban gyűrik a lepedőt, mint a fiatalok, sőt több mint 70 százalékuk rosszalkodott már valamilyen extrém környezetben is.

A felmérésből egyébiránt számtalan egyéb érdekes adat is kiderült még, így az, hogy a férfiak és a nők jelentős része is rendszeresen magához nyúl – a kitöltők közel 90 százaléka -, és az örökös dilemma, avagy a kényes méret tekintetében is döntés született, lévén a nők 72, a férfiak esetében pedig 81 százalék nyilatkozott úgy, hogy bizony nem a nagy szerszám a lényeg.

forrás: noihirek.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: