Az érzelmek csábító tekintetében könnyű elveszni

Posted in Tabutéma

Az élet kiszámíthatatlan és pont ettől olyan szép, változatos. Események sora viszi a mindennapjainkat, éljük a hétköznapokat és alig jut időnk odafigyelni a jelekre. Minden pillanat egy egy új lehetőség számunkra, a kérdés csupán az, hogy észrevesszük-e ezeket vagy csak rohanunk előre a megálmodott jövő felé. Az álmunk lehet a siker a pénz a csillogás, a nyugodt harmónikus élet, lazán hátradőlve révbe értünk érzés. Az álom sokféle lehet, de mit sem ér a sok pénz a csillogás a boldogság nélkül. Az igazán felemelő érzést a szerelem és a boldogság adja efelől semmi kétség. Nem ér semmit a pénz, ha az öröm mely megtölti a szívet nincs jelen az életünkben.

Az idő megállás nélkül halad előre, de az hogy mit kezdesz vele az mindig rajtad múlik. A te életed a te sorsod. Megannyi új út, új lehetőség villan be előttünk nap, mint nap. Egy tekintet az utcán, egy pillanatnyi párbeszéd, egy idézet, amit a neten olvastál, rád ír egy ismerős, vagy egy új ismeretlen ismerős. Megannyi pillanat, ami új irányba terelheti az életünket, a kérdés, hogy észrevesszük-e ezeket, tovább visszük-e a fonalat egy új ismeretlen irányban?!

Nevezhetjük ezeket nyugodt szívvel véletleneknek, hisz nem tudhatjuk előre mit terít elénk a sors keze. Ha nyitott szemmel járunk bármi megtörténhet, még az is, hogy neked fog kigúvadni a szemed, ha a semmiből rád ír a neten egy vadítóan vonzó tekintetű nő, akitől dobsz egy hátast, majd miután összeszedted magad, nem érzel semmi mást csak azt, hogy akarod őt. Köd települ az elmédre, egy erős vonzás, mikor azt érzed nem akarsz senki mást csak őt, meg akarod ismermerni, vele akarod tölteni az időd, elönt a vágy, az egészét akarod. Meg kell mondjam nem gondoltam, hogy van ilyen, de saját tapasztalatból mondom, hogy van.

Mikor megpillantod és közelebbről is a szemébe nézel, szinte süt, átsüt a tekintete rád és teljesen megzabolázódik az elméd, őt akarod és máris elborítja az agyad a rózsaszín köd, a szerelem érzés mámora. Néhány szóváltás innentől már csak mennyei manna, hisz mindegy mit is mondd neked, iszod, sőt nyeled szavait, mert hát szíved választottja szól hozzád, az csak jó lehet. A labdaadogatás elindul, oda-vissza megy az csevej, és ha mindkét oldal veszi a lapot, jól passzolja vissza a szavakat, akkor onnantól nincs megállás. Elindul  a vágykeltés, a csábítás, a gerjesztés, mindkét igéző tekintet arra fókuszál, hogy megnyerje a másikat, a főnyereményt, akit megpillantott magának. A legszerencsésebb esetben a másik oldalon is ugyanez az érzés roham játszódik le, és onnantól tényleg nincs megállás. Elrabolja a józanészt a vágy, a kívánalom, a szerelem első pillantásra és máris indul az érzelmi hullámvasút. Mindketten felültök és élvezitek az utazást, könnyedén, sikamlósan, csintalanul huncut módra és máris az egekbe szöknek az érzelmek.

A józanész innentől felejtős, ha megkaptad az érzelmi adagodat és még viszonozták is, sőt rátettek egy lapáttal, akkor jön az, mikor úgy érzed elraboltak az ufók. Bárki bármit mondd neked, bárkinek is meséled el, mit sem érnek azon szavak, amik eltérítenének róla, az áhított kedvesedről. Ez a szerelmi mámor, amire azt mondom, ha elkap és kölcsönös, ne félj semmitől, ne agyald túl, éld meg a pillanatot, lesz, ami lesz. Ritkán adódik ilyen pillanat, az ember életében, miért is ne repülnénk bele az érzésbe, főleg ha kölcsönös. Később csalódás lesz, vagy rosszul sül el, na és? Mi vagy te látnok? Majd közben alakul, jönnek az érzések, megérzések, dönts el akkor, amikor el kell döntened, ha nem jó helyen vagy. De addig is, amíg tart a mámor, miért fosztanád meg magad bármilyen felemelő szerelem érzettől? Ha az élet a véletlenek úgy hozzák, ragadd meg az alkalmat és ne félj semmitől, csak bízz magadban, tedd ami neked jól esik. A többin ráérsz gondolkodni később is.

Éld meg a jelent, éld meg a pillanatot, éld meg az adandó alkalmat, bármi is legyen az. Találd meg azt a tekintetet, amibe ha belenézel teljesen elveszel és hódíts meg, nyűgözd le, hogy beléd szeressen, mert a viszonzott szerelem érzésénél nincs szebb a világon. Feltölt, felemel, mérhetetlen energiával tölt fel, amitől egész nap boldog vagy. Örülsz, hogy van neked, és te lehetsz neki.

Addig élj a varázsporral a szemedben, amíg csak teheted. Ráérsz pár hónap múlva jobban kinyitni a szemed, és fennakadni dolgokon, elsőre ne félj belemenni, Ha mégsem úgy sikerül, hogy megálmodtad, akkor is egy tapasztalattal gazdagabb lettél.

De addig is, ha egyszer elkapott a vágy. Tedd, amit a szíved diktál.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: