Az, hogy melyik évszakban születtél, többet elárul rólad, mint gondolnád!

Posted in Tabutéma

Az, hogy melyik évszakban születtél, többet elárul rólad, mint gondolnád! Te melyikhez tartozol?

Az ősz szülötte (szeptember, október, november)

Időnként borongós a hangulata, máskor pedig mindenkit felvidít a jó kedve. Befelé fordulás, mélyen megélt érzelmek, szenzibilitás, kimagasló erkölcsi érzék és lojalitás jellemzik az őszi típust. Spirituálisan általában nyitottak, érdeklik őket a tudományos kérdések, imádják a hajnalba nyúló, magasröptű beszélgetéseket. A szerelemben, akárcsak a barátságban, igen válogatós, ám ha elkötelezi magát valaki mellett, nála az egy életre szól!

A tél szülötte (december, január, február)

Okos, kissé magának való alkat, ám tele van belső tűzzel és szenvedéllyel. Idealizmusa másokat is lelkesít. A mély érzések gyakran párosul félénkséggel, nehéz őt kirángatni a csigaházából. Hűséges és megbízható, igazi támasza a szeretteinek. A munkájában is becsületes. Örök félelme, hogy megbántják, emiatt nehéz kiérdemelni a bizalmát.

A tavasz szülötte (március, április, május)

Kamaszos bája sokáig megmarad a Tavasz-szülöttének. Lendületes, spontán, bátor, időnként kissé agresszív lehet. Ért az emberek nyelvén, pontosan tudja, kihez hogyan közeledjen, jól kommunikál. Általában népszerű, mindenféle közösségbe könnyen beilleszkedik. A szerelemben kissé csélcsap lehet, szeszélyes, mint április hónapja, nehéz őt kiismerni.

A nyár szülötte (június, július, augusztus)

Melegszívű, túláradó érzelmei gyakran elsodorják. Rendkívül fontos számára a család és a partnerkapcsolat. Buzog a tettvágytól, kalandvágyó, időnként vakmerő, ám a mindennapokban a stresszt rosszul viseli. Fontos számára a külvilág visszajelzése, hogy megkapja az elismerést. Kissé túlteng benne a megfelelési kényszer.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: