Az igazi párkapcsolat titka: szabadon hagyni

Posted in Tabutéma

A  titok egyszerű. Ha szeretsz valakit engedd szabadon! Ha visszatér hozzád, ő a tiéd, ha nem, akkor soha nem is volt a tiéd.

Még az igazi szeretetteljes kapcsolatban is szükségük van az embereknek mozgástérre. Ha igazán szeretünk valakit, akkor engedjük neki, hogy szabad legyen. De mi is a szabadság? Akkor szabad az ember, ha szabadon hozza meg döntéseit, ha úgy él, ahogy ő akar, és nem úgy, ahogy mi akarjuk. Ha igazán szeretjük a másikat, azt nézzük, hogy neki mi a jó, és nem azt, hogy nekünk mi lenne kedvező. Ilyenkor fejezed ki, hogy tiszteled elképzeléseit és igényeit.

huncutrandi.hu

Ha meg akarsz tanulni szeretni, akkor először meg kell tanulni megbocsátani, és meg kell szabadulni a múltbeli sérelmektől és fájdalmaktól. Ne feledd: a sértődöttség szellemileg tönkretesz, míg a megbocsátás felszabadítja lelkedben a helyet a szeretet számára. Azt már biztosan megtapasztaltad a mindennapok során, hogy a sorsodat a gondolataid, döntéseid és cselekedeteid befolyásolják.

A szeretet azt jelenti, hogy megszabadulsz félelmeidtől, előítéletedtől, ez egódtól és a fenntartásaidtól. Tehát, ha szeretetet akarsz, akkor meg kell szabadulnod a negatív érzelmeidtől. Ha magadba fojtod őket, egy érzelmi börtönt hozol létre a szívedbe, amely elzár a szeretettől.

Gondold végig a következőket!

Mik vezettek az eddig kudarccal végződött kapcsolataid bukásához?
Mi akadályoz abban, hogy elengedd a múltat, a sérelmeket, fájdalmakat?
Milyen előítéletek, félelmek élnek benned?
Adsz-e elég teret társadnak a növekedéshez, fejlődéshez?

huncutrandi.hu

Feladatod:
Írd össze, félelmeidet, előítéleteidet!
Írd össze, kinek és mit kell megbocsátanod!
A listát égesd el, vagy kösd egy héliummal fújt lufihoz és engedd szabadon miközben mondod: „Ma megszabadultam minden félelmemtől, a múltnak nincs hatalma felettem! Ma van az új életem kezdete!”

Ha rendbe teszed a saját belső lelki világodat, felszabadultabbnak fogod érezni magad és sokkal könnyebb lesz párodnak, szeretteidnek örömet okozni.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Hozzászólások