Bukta! Egyszerre 3 barátnője volt a srácnak, csúnyán ráfázott!!

Posted in Tabutéma

Azt hitted, ilyen csak amerikai romantikus komédiákban létezik? A csajok bosszúja – reloaded!

Aki látta közületek a Csajok bosszúja című filmet, biztosan meglepődik a cikket olvasva. A 20 éves Charlie Fisher ugyanis a film szereplőjéhez hasonlóan egyszerre több lánynak tette a szépet. Amint az eset kitudódott, a három lány felvette egymással a kapcsolatot. A szívtipróról hirtelen lehullott a lepel, és a nagymamájához menekült ijedtében.

A fiú hat hónapig tudta titokban tartani, hogy egyszerre randizik egy 20, egy 17 és egy 19 éves lánnyal. Amikor Charlie nyaralni ment, kitervelték, hogy a reptéren fogják nyilvánosan megalázni a viselkedése miatt. A lányok az ominózus napon izgatottan várták a srácot, majd az érkezéskor kiabálni kezdtek és hazugnak nevezték.

férfi három nővel

A kép csak illusztráció

A 17 éves Becky elmondta, hogy nagyon szerette a barátját, aki azt hazudta, hogy viszontszereti, de mégis a kezdetektől fura volt a dolog. Többször megállapodtak abban is, hogy nincs más az életében.

„Látszott, hogy nagyon vigyáz a telefonjára, nem hagyta, hogy képeket osszak meg rólunk közösségi oldalakon és mindent vele kapcsolatos kommentemet letörölte. Nagyon alattomos volt”

Amikor a 19 éves Lizzy-vel felvette a kapcsolatot, a lány nem lepődött meg, később pedig észrevették, hogy egy harmadik személy is érintett az ügyben. A szembesítés után Charlie elmenekült a nagymamájával, aki eljött elé a reptérre. A három lány azóta barátok.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: