Csillagjegyek alapján a nők tüzesebbek vagy visszafogottabbak?

Posted in Tabutéma

Minden nő különleges és egyedi. Vannak tüzesebbek és visszafogottabbak, hogy kinek milyen a vérmérséklete, milyen tulajdonságok jellemzik, meghatározzák a csillagok is. Nézzük meg, a horoszkóp alapján, milyenek a nők!

A tűz elemek:

A Kos nő

Nemes, odaadó, harcos nő. Megküzd a szeretteiért ugyanúgy, mint bármi másért, mégpedig olyan erővel, mint egy férfi, soha nem adja fel a harcot, mindeközben megtartja nőiességét. Érdekes és izgalmas nő, akinek vannak céljai, viszont hajlamos az önkényeskedésre. Olyan társ való mellé, aki tiszteli és rajong érte, aki elismeri erős női egyéniségét. A párkapcsolatban is a kihívások éltetik.Mindig szüksége van célokra. Tele van tűzzel, sokszor vitába száll. Odaadó anya, de nem mondható türelmesnek, olykor akár keménykezű a gyerekekhez. A Kos nő nemes lelkű, odaadó, harcos, nem szereti a tétlenséget, megőrzi természetes nőiességét.

Az Oroszlán nő

Igazi királynő, akivel ennek megfelelően érdemes bánni. Mindig kell, hogy legyen az életében valamilyen dinamizmus. Egyedülálló egyénisége van, szüksége van arra, hogy teret kapjon, kiélhesse kreativitását. Szereti, ha éreztetik vele, hogy különleges, ha elismerik tevékenykedéseit. Erős benne a versenyszellem. Kitűnő vezető, jó tanácsadó, segíti az elesetteket. A párkapcsolatban is szeret ő dominálni. Nem nevezhető önfeláldozónak, méltóságát mindig megőrzi. Mindemellett odaadó, de a karmait is használja, ha kell, mert ő egy ízig-vérig egyéniség.

A Nyilas nő

Nyughatatlan, világot látni akaró, mozgásban lévő nő. Élményekre vágyik, amelyekhez szüksége van némi szabadságra. Mindig rágódik valamilyen problémán, az agya folyton jár, így mindenről van véleménye, amit nem rejt véka alá. Szereti a szellemi kihívásokat, érdeklődik mindenféle tan iránt. Keresi az új dolgokat. A Nyilas nő nem képmutató, de humoros és őszinte. Párkapcsolat terén is az izgalmas, új kelti fel érdeklődését. Romantikus alkat, szüksége van a
szerelemre, sokszor álmodik a fehér lovas hercegről. A Nyilas nő mindig lelkes, optimista.

A föld elemek:

A Bika nő

Rendkívül nőies nő, lágy, de ugyanakkor erős is, bölcs és szenvedélyes. Többnyire szereti a sikert, a csillogást. Kétféle típusa van: az egyik, aki sokat foglalkozik külsejével, igazán nőiesen öltözködik, a másik pedig egyáltalán nem festi magát, az egészséges és természetes dolgok híve. A Bika nőben van egyfajta veleszületett természetesség, naivitás. Viszont rendelkezik olyan erővel és kitartással, hogy nagy sikereket érjen el. Kétlábbal áll a földön, aki kedves mindenkihez, ez vonatkozik párkapcsolataira is.

A Szűz nő

Rendkívül jó ízléssel, bölcsességgel megáldott nő. Szereti a rendszerességet, de tévedés, hogy egy házvezetőnő veszett el benne, aki állandóan port törölget.Szüksége van a kommunikációra, mindent meg kell beszélnie. Sajátos érzékenysége van a természet szeretetéhez, a gyógyításhoz. Nagyon jó segítő szakember. Az érzelmek és a szenvedély sokszor megzavarják, inkább a kézzelfogható dolgokat szeretik. A spontaneitás nem erőssége.A Szűz nő megfigyel minden apró részletet, amit csinál, azt maximálisan jól teszi. Szüksége van arra, hogy nagyrabecsüljék, elismerjék.

A Bak nő

Kifinomult, érzékeny, figyelmes, diplomatikus nő. Egyáltalán nem agresszív, inkább csendes, nyugodt. Ugyanakkor soha nem törékeny és sebezhető, erős és páncélozott, nem hagyja magát kihasználni.Szüksége van arra, hogy irányítson, ha a munkájában ezt nem tudja kiélni, akkor a családjában teszi meg, de odaadóan és a hasznosságot helyezve előtérbe. A Bak nő sokat tanul a saját erőfeszítéseiből, bölcsességre és együttérzésre tesz szert. Párkapcsolatában érzékeny, hűséges, gondoskodó.

A levegő elemek:

Az Ikrek nő

Olyan nő, akinek szüksége van egy kis levegőre, térre, hogy lélegezhessen, felfedezhesse a világ dolgait. Minden érdekli, mindenről információt gyűjt, ezért jó kommunikációs szakember. Sokoldalú és mozgékony, nem bírja a monotonitást. Társaságot, ösztönzést, elismerést igényel. Különleges egyéniség, több dolgot kell egyszerre tennie, sokféle hobbija van. A kettősségét nem könnyű összehangolnia. Romantikus igénye kifinomult, könnyed és légies. Fontosak a párkapcsolatban számára az érzelmek, de kell némi könnyedség és humor is neki.

A Mérleg nő

Különös nő, aki szereti a szépséget, eleganciát. Éles eszű, gyors, intellektuális. Jó szervező, igyekszik kiépíteni és kamatoztatni tehetségét. Nem az érzelmek embere, inkább az ésszerűséget választja, mint az ösztönöket. Párkapcsolatban udvarlással jól oldható, biztonságra van szüksége ahhoz, hogy kimutassa érzelmeit. Egyszerre él benne a férfi és a női oldal, ha megtalálja az egyensúlyát, akkor könnyen megold mindent, és nyilvánítja ki nőiességét.

A Vízöntő nő
Független, erős és különleges gondolkodásmódú nő. Nem engedékeny alkat, a saját eszményeit követi. A családon kívül törődik másokkal is. Érdeklődő, de mindig a saját ideáljai motiválják. Érzelmi téren kissé makacs és büszke. Általában férfias, de nőiességgel van átszőve, épp ez teszi vonzóvá. Okos, érdeklődő és érdekes a Vízöntő nő. Nőmozgalmak vezetője lehet.

A víz elemek:

A Rák nő

Az örök anya és az örök gyermek típusa ötvöződik a Rák nőben. Titokzatos, kiismerhetetlen, kedves, szerető nő. A nőiesség minden tulajdonsága megvan benne. Rendkívüli érzéke van az otthonteremtéshez, az ápoláshoz, szeretettel veszik körül a támogatásra szorulókat. Kreativitását a gyermeknevelésben éli ki. Élete központi szerepét a család és az otthon tölti ki. A párkapcsolatban arra van szüksége, hogy megértsék mint nőt. Az emberek és az élet iránti szeretete mély, amihez bölcsesség párosul.

A Skorpió nő

Mélység és akarat jellemzi. Van egy kis birtoklási vágya, büszke, de mindenképp hűség jellemzi. A párkapcsolatban nem elég számára a felszínesség, őszinteségre vágyik. Rendkívüli beleérző képességgel bír, megértő és elfogadó. Nem szereti a képmutatást, átlát a szerepjátszáson. Ha átverik, kegyetlen tud lenni. Csak azoknak a kritikája okoz neki sebet, akiket igazán szeret. A Skorpió nő nehezen tud könnyed és gondtalan lenni, ehhez megértésre és gyengédségre van szüksége.

A Halak nő

Mély érzelmű, titokzatos, gyengéd és együttérző nő. Mindig van benne egy kis báj. Az odaadás, finomság és kedvesség állandó jellemzője. A lelke ugyanakkor megközelíthetetlennek tűnik. Romantikus alkat, szüksége van a művészetekre, a stílusosságra. Gyakori, hogy médiumi képességei vannak. Párkapcsolatban álmodozó hercegnő, soha ne bánjunk vele leereszkedően, különleges egyéniség jellemzi, bölcs és odaadó. A Halak nő olyan, mint az óceán, változatos, olykor haragos, de békés és szép is.

forrás : csaladinet.hu

 

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: