Élhet a Nő Férfi érintése Nélkül?

Posted in Tabutéma

Soha nem gondoltam bele, talán mert egész életemben párkapcsolatban éltem, de mikor szembesültem a ténnyel, megdöbbentem a felismeréstől, és a gondolat súlyosságától.

Barátném hat éve vált el, azóta egyedül él, és neveli két gyermekét. Anyagi nehézségekkel nem küzd, exférje átlagon felül gondoskodik gyerekei és exfelesége anyagi jólétéről. Egy gyönyörű ház az otthonuk; barátnőm kellemes, személyiségének megfelelő hivatást gyakorol (grafikus), elvileg minden rendben van az életében, vagyis…

Mikor legutóbb találkoztam vele, valami megfejthetetlen, különös dolgot láttam az arcán, ami eddig nem tűnt fel. Barátném – bármily csúnyán is hangzik – fonnyad, elvirágzik. És itt nem a korra járó külső feszesség elmúlására gondolok, hanem a nő belső ragyogására. Mert egy egyedülálló nő is nézhet ki ragyogóan, ha van valaki (persze önmagán túl) akiért érdemes nőnek lenni. S mert bármilyen nagyszerű a munkája, örömteli a gyerekeivel eltöltött idő, egy nőn látványosan megmutatkozik, ha rég nem érintette a testét férfi. Ő a válása óta nem él kapcsolatban, rövidebb és felszínesebb jellegű viszonyai sem voltak, várta az igazit. S bármilyen konzervatív is vagyok, azt kell hogy mondjam: nem a megfelelő módon. De most hagyjuk is az igazi keresését, mindenkinek magánügye milyen módszerekkel kutatja a nagy Ő-t, mert esetében a valódi, tényként kifejezhető tragédiát a fizikai együtlét hiánya jelenti!

érintés
Egyetlen nőnek sem szabadna éveket töltenie férfi ölelése nélkül! Egyetlen nőnek sem szabadna férfi érintése nélkül élni. A másik nem érintése olyan erőforrás a női testnek, amit sehonnét máshonnan nem tud beszerezni. Testünk éppúgy vágyik szeretetre, dédelgetésre, törődésre, mint lelkünk. Minden nőnek szüksége van arra, hogy férfikéz keltse életre, gondozza az idomait, imádja a testét, hogy testének minden porcikája “kivirágozzon” az érintés varázsa által. Hogy férfi szeresse a testét, az rajongjon érte, és a nő igazán nőnek érezze magát. Hogy az a finom energia, amit egy férfi csókja, simítása jelent végigjárja belső energiahálózatát, s megszólítsa a nőt. Hogy a testi érintésen keresztül a lelkét is megérintsék, és női minőségében törődjenek vele. A női lélek haldoklik a férfi energiája nélkül. Az az energia, amit a testi szerelem megélése jelent, még ha nem is élete szerelmével éli meg, életerőt, magabiztosságot ad a nőnek. A nő nem létezhet férfi nélkül, nem tud nőként kiteljesedni férfi nélkül. Szükségünk van férfira, hogy megélhessünk gyengeségünket, törékenységünket, hogy testi örömökben legyen részünk, hogy valakinek női minőségünkben fontosak legyünk.

Agatha Seymour

forrás

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: