Elválik férjétől, mert nem akar naponta háromszor hancúrozni

Posted in Tabutéma

A férj hiába vitte hetente négyszer is ágyba feleségét, az asszony kielégítetlen maradt, és most a bíróságon keresi az igazát. A Gulf News cikke szerint az elégedetlen asszony a napokban adta be a válókeresetet arra hivatkozva, hogy férje nem tesz eleget a házastársi kötelezettségeinek.

 

A neve elhallgatását kérő nő, saját bevallása szerint sokáig gondolkodott, mire eldöntötte, hogy érvényteleníti a házasságát, mert újsütetű férje képtelen kielégíteni a testi vágyainak igényeit. Mikor a bíróság megkérdezte, heti hányszori alkalmat tartana elfogadhatónak, az asszony azt válaszolta, hogy naponta legalább háromszor szeretne a férjével hancúrozni.

A hírportál beszámolt arról is, hogy a bíróság elutasította az asszony válókeresetét, mivel úgy vélik, a férj – aki még az asszony vallomása szerint is – hetente legalább négyszer, de inkább ötször ágyba bújik a feleségével, nos, ő teljes egészében betartja a házassági esküjét is eleget tesz házastársi kötelezettségeinek.

A bíróság amellett, hogy megvédte a férjet, azt javasolta az asszonynak, hogy a csillapíthatatlan testi étvágyát mindenképpen vizsgáltassa ki egy orvossal. Úgy vélik ugyanis, hogy az asszony tünetei adott esetben komoly egészségügyi problémára is utalhatnak. A legfrissebb információk szerint az asszony fellebbezett a bíróság döntése ellen, és nem nyugszik addig, míg ki nem mondatja a válást, szerinte ugyanis joga van olyan férfi mellett élnie, aki képes megadni neki azt a mennyiségű lepedőgyűrést, amennyire igénye van.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: