Élvezetek mámorában egy spontán szerdai estén

Posted in Tabutéma

Hetek óta kívánalmakban fürdettük egymást chaten gerjesztve vágyainkat az egekig. Minden együttlétünket egy emlékezetes randevú előzte meg, mely vad forró romantikával átitatva örök emlék marad mindkettőnkben. Múltak az órák, teltek a napok, míg végül beköszöntött a mámor, a szenvedély egy csodaszép szerdai estén. Andi írt: Szabad vagyok ma csak a tiéd leszek!

Andi egy igazi gyönyörű szépség, imádom nagyon, megveszvek érte! Mikor egymás közelébe érünk felforr a levegő, elönt a mérhetetlen vágy, a tűzforró szenvedély, csak azt érzem akarom, de azonnal!

Vártam rá, előkészültem egy kis illatgyertya, némi romantikus zene és hangulatfény. Franciaágyon frissen húzott lepedő, tűzpiros párna kellemes esti környezet. Pulzusom már ekkor száz felett volt, torkomban dobogott a szívem. Beindít ez a nő, de nagyon. Vad, heves, piszkos a fantáziája akár az enyém és mindent szeret, ha kicsit fáj még azt is, sőt arra indul be igazán! Olyan, aki kinyitja a perzselő szenvedély kapuját előtted és kedvesen beinvitál, majd megmutatja a legmocskosabb énjét, gátlástalanul, élvezettel, aminek rabjábá váltam.

Eljött a szerda este Andi megérkezett, nem is hívott mikor ideért, éreztem, hogy itt van. A kaput kinyitottam és szinte berántottam, magamhoz szorítottam, kézreillő popójába markolva, nyakát körülfonva húztam ajkaimhoz egy hosszantartó szenvedélyes csók erejéig. Már majdnem a kapuban megdugtuk egymást, de tél volt és hideg, bent kellemesebb lesz a romantikában. Ajtón beérkezve kedvesen leinvitáltam róla a kabátját, majd azonnal egymásnak estünk, markoltuk, szorítottuk egymást ahol csak értük. Egyik faltól a másikig csapódtunk keringőt járva, míg végül beforgóztunk a hatalmas szoba közepére, ahol háttérben megszólalt Barry White és gyertyafény világította be a szobát. De szinte romantikus hangulat sem kellett, annyira összeolvadtunk. Letéptük egymásról a ruhát, nedves ajkaink szinte végig összetapadtak. Őrült vágytól fűtve szaggattuk le minden ruhadarabunkat, megterítve velük aszoba padlóját.

Andit az ágyra invitáltam, hátára fektettem, lábait szélesre nyitottam és elmerültem finom kívánatos puncijában. Először csak lágyan körbenyaltam, majd betámadtam a csiklóját, lassan, körkörösen. Andi hátradobta magát és átadta magát az élvezeteknek. Imádta, mikor a punciját nyalogattam, én meg totál megvadultam érte, kívánom a punciját és finom ízét. Néhány percnyi forró nyelvcsapás után puncija nedűtől úszott, az ujjaim pedig közeledtek és egyet becsusszantottam, amitől kéjesen sikított egyet, majd hangos sóhajok, hullámzó csípő, zihálás kísérte. Én meg csak nyaltam egyre hevesebben rácuppanva csiklójára, két ujjal benne, lassan, nem sietve. Szerelem ajkai kitárulkoztak a szenvedélyes szeretkezés előtt.

Andiból egyre vadabb sóhajok jöttek elő, egyik kezével a lepedőt tépte, szájával a párnát harapta, teste remegni kezdett, szinte folyamatos orgazmus közeli állapotban volt. Fejemet tarkómnál megragadta és ráhúzta a puncijára, hevesen és vadul nyaltam, teljes mámorban úsztunk mindketten. Szereti, ha vadulunk, így hirtelen felcsúsztattam neki három ujjamat, felsikított, fejemet elengedve vágta hátra magát, akkorát élvezett, hogy beleremegett a ház. Zihált, remegett, kicsit hagytam pihenni, majd becserkésztem neki misszibe, lábait szétnyitottam, nedves punciját már kéretni sem kellett, sikamlósan fogadta magába szerszámom. Egyre mélyebbre és mélyebbre toltam neki, egyre keményebben, vadul, ő meg csak sikongatott, hangosan lihegett. Cuppogós puncijának beadtam mindenem, teljesen átszellemültünk a vad erotikára, körülöttünk felforrt a levegő is. Szinte ájulásig keféltem. Félrenyúltam inni egy kicsit, pulzusom 200 felett járt, ziháltam, mint egy megvadult állat.

Andi hirtelen elém térdelt és bevette torokra az egészet, nekem még a szemem is kigúvadt, és csak annyi jön ki a számon: Azt a kurva! Rácuppant teljesen, játszott vele, kezével megszorongatta, simogatta, szájával és nyelvével mindenhol sikamlósra nyalta. Élvezettel csinálta, nagyon szeret a farkammal játszani és milyen ügyes is benne, te jó ég! Reggeltől estig tudnám élvezni. Andi hadrendbe állította szerszámom, majd szét durrant szájában, de ekkor ágyra térdeltettem és kérés nélkül bevágtam neki hátulról szépen tövig elsőre, fel is sikított rendesen, de hát szereti ha néha fáj. Puncija még mindig úszott a nedűtől, sikamlott a farkam ki-be. Nem siettem, szépen lassan kezdtem el hátulról szerelmemmel megkínálni, majd egyre erősebb lökésekkel, egyre hevesebben. Egyik kezemmel a csípőjét markoltam, másik kezemmel a haját téptem és úgy húztam magamra. Andi sikongatott, tépte a lepedőt, teste végig remegett és kéjtől hullámzott, közeledett az orgazmus felé. Formás hátsójára csaptam, csípőjét két kézzel szorosan megragadtam és határozott erős utolsó lökésekkel a mennyekbe repítettem. Szinte leugrott rólam, hasra dobta magát, egész testében hullámzott, kezével a lepedőt gyűrte akkorát élvezett.

Kis pihenő után lefektetett az ágyra, lábaimat szétnyitotta és közéjük térdelt. Forró ajkaival bukott rá, nedves nyelvével járta körül, majd torokra vette az egészet. Éreztem, hogy ki akar csinálni, így hagytam magam, kurvára élveztem! Nagyon tud, de tényleg, igazi szexistennő! Éreztem a farkam végén a garatának szorítását. Andi nem viccelt, bevette teljesen. Egyre hevesebben, egyre gyorsabban folytatta kivégzésem, teljesen eldobtam az agyam, kezemmel az ágy szélébe, másikkal a hajába markoltam és ráhúztam. Éreztem mindjárt végem, de Andi nem lassított, egyre gyorsabban és hevesebben franciázott. Farkam felrobbant, az egészet a szájába engedtem, hangosan felnyögtem állatias hangon, a térdem is beleremegett, orgazmus mámorban úsztam. Andi felnézett és kéjesen rám mosolygott, látszott a szemén mennyire élvezte a kivégzésem. Rendes lány, nem pazarol, a vitamint is lenyelte simán.

Egymás mellé feküdtünk az ágyon, kielégülve, kicsit még remegve, zihálva. Arcunkon kiült a felhőtlen boldogság és öröm, a szextől ittas kacér mosoly. Csodás szerda, csodás befejezése, mint i-re a pont. Imádom ezt a nőt, nem bírok betelni vele, megvadulok érte teljesen.

Szeretjük a a vad romantikát is, ezért is hívjuk szeretkezésnek, de persze mindketten tudjuk, amit mi csinálunk egymással, az inkább dugás vagy vad kefélés. Nincsenek gátlások, nincsenek tabuk, csak a tiszta és vad szex, mely szenvedélytől és őrült vágytól fűtött tüzes és buja mámor. Ha tehetném el sem engedném, egész nap szeretkeznék vele ájulásig, majd néhány légzésgyakorlat után ismét, újra és újra.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: