Ezért imádják a pasik a nagy fenekű nőket :)

Posted in Tabutéma

A nagyfenekű nők mindig is vonzóak voltak a férfiak szemében. De most kiderült, ez nemcsak divat vagy ízlés kérdése, de tudományos magyarázat is van rá, miért.
A török Bilkent Egyetem kutatásában különböző női sziluettek fotóit mutatták 300 férfinak, akiknek választani kellett, melyiket találták a legvonzóbbnak és a legkevésbé vonzónak. A legtöbb férfi azokat a nőket találta a legvonzóbbnak, akiknek a gerince 45,5 fokban hajlott, azaz nagyobb volt a feneke.

A kutatásban részt vevő férfiaknak megmutattak három fotót nőkről, akiknek teljesen egyforma méretű a feneke, de különböző okok miatt: gerincgörbület, zsír- vagy izomtömeg. Azok a női fenekek tetszettek legjobban a férfiaknak, akiknak a gerincgörbületük miatt tűnik nagynak a hátsójuk. Ebből arra következtettek a tudósok, hogy nem a méret, hanem a gerincgörbület a lényeg.

yoga fenék

„A férfiak, akik azt hiszik, a nagy fenekeket szeretik, igazából a gerincgörbületekért vannak oda, de ez mind tudat alatt történik” – állítja dr. David Lewis. Szerinte azok a nők, akiknek 45 fokos szögben hajlik a gerince, nassolhatnak a terhességük alatt anélkül, hogy hátfájást kapnának a túlsúlytól. Akiknek kisebb a görbülete, hátfájása lehet a terhesség alatt. Úgy tűnik, a férfiak azokat a nőket tartják tudat alatt vonzónak, akik aktívak tudnak maradni a terhesség alatt, fájdalmak nélkül

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: