Fejtsd meg! Milyen lesz a pasi a hancúrozás közben?

Posted in Tabutéma

Az első néhány találka alkalmával könnyedén kiderül az is, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Figyeld meg, hogyan viselkedik a közeledben: minden ember más és más reakciót vált ki a másikból. Légy szemfüles, figyeld, hogy mennyire gyengédek a mozdulatai irányodban, figyeld a testtartását, és figyelj, hogy az egyes szituációkban hogy beszél és reagál másokkal.

Ha nem csak nőként, hanem külső megfigyelőként is képes vagy részt venni a kapcsolatotokban, mármint az elején, sok mindent megtudhatsz a srác jelleméről és személyiségéről, amit átültethetsz majd arra a kérdésre is, hogy vajon milyen lesz majd vele összebújni, hogyan teljesít.

Az első randik jelentős része éttermekben zajlik, így nem nehéz megfigyelni, hogyan eszik a választottad. Ha a srác jó étvággyal eszik, láthatóan élvezi az ízeket, értékeli a jó ételeket és finom italokat, akkor valószínűleg más élvezeti forrásokat sem vet meg, és a hancúrt is átéli és értékeli.

Jól csókolózik. Hogy mit jelent a jól? Az egész testével, lényével átölelve csókol. Testét nem tartja távol a tiedtől, kezeit nem tudja féken tartani, hogy ne érjen hozzád. Jobban szereti, ha elsőként a vágyat élesztgeti, mintsem egyből a csókra térjen.

Már a kapcsolat elején odafigyel arra, amit mondasz neki, figyelmes veled. Az is jó jel, ha észleli, milyen a hangulatod, azaz ha egy randira zaklatottabban érkezel, azt észreveszi és igyekszik felvidítani, megnevettetni, azaz láthatóan törődik és foglalkozik veled és az érzéseiddel (ez egyébként jó előjel egy komolyabb kapcsolathoz is). Gondolj bele mennyire fog egy olyan férfi figyelni Rád a paplan között, akit egyáltalán nem érdekel, mit mondasz vagy milyen a hangulatod.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: