Ha komoly kapcsolatot keresel 30 felett…

Posted in Tabutéma

Szingli, vagy nem szingli, ez itt a kérdés
A szinglilét ma nagyon divatos, mondjuk azt, hogy állapot. Ha arra gondolok én is milyen sokáig voltam szingli…! Vajon aki vállalja, hogy több éve szingli, mitől várja a megváltást? Egy partnertől? Azt hiszem, hogy én rögtön a legeslegelején elrontottam néhány dolgot. Szerintem az összes létező hibát elkövettem, túlságosan szerettem, állandóan vele akartam lenni stb.

Mindenki adta a jó tanácsokat, hogy ezt nem szabad, mert hadd harcoljon az a másik csak értünk. Hát harcoljon persze, de azért jobb a békesség. Milyen jó kiszolgálni az imádott társunkat. Kényeztetni, ameddig csak lehet, vagy amíg az agyára nem megyünk!?

Azt mondják egy párkapcsolatban csak egy domináns fél lehet, pedig miért ne férhetne meg két ember, ha igazán szeretik egymást. Hát igen, ez a sarkalatos pont. Azt gondolom, hogy a pártalálás, együttélés mind azzal lehet összefüggésben, hogy meg tudjuk-e találni az egyensúlyt önmagunk és a párunk között.

Valljuk be, hogy ezt a bizonyos egyensúlyt vagy nem lehet elérni, vagy csak iszonyatos lemondások árán sikerül. Ilyenkor persze elgondolkozunk, hogy miért is akarok én párt magamnak, nem jobb inkább nekem így szinglin. Miért is adjam fel a rég megszokott önállóságomat, szabadságomat, ja és akkor még a kínos anyagiakról nem is beszéltünk.

A végén persze az egyik barátnőnk, vagy barátunk, aki éppen gyereket vár, rádöbbent arra, hogy hoppá, Neked lehet ilyen nem is lesz, és akkor hirtelen azt gondoljuk, nekik sikerült, ők boldogok.

Most megint fel kell tennem a kérdést, vajon attól leszek boldog, hogy találok egy társat magamnak, vagy attól, hogy az ő segítségével megtalálom önmagamat? Persze jobb esetben ez fordítva történik, azaz előbb tanácsos önmagunkkal tisztában lenni, hogy végül rátalálhassunk az igazira.

forrás: 30felett.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: